lauantai 30. kesäkuuta 2018

Treeniviikko: lauantai

Treeniviikkoon saatiin vielä vieraileva tähti, kun kävin ratsastamassa Lilliä. Aamulla ehdin pyykkäillä yhden satulahuovan ja muutamat suojat ennen lähtöä Auraan.


Lillin omistaja Anna on koittanut jo useamman kerran houkutella mua ratsastamaan, mutta nyt vasta saatiin päivä lyötyä lukkoon. Lilli on 7-vuotias FWB-tamma, jolta tarvittaessa löytyy luonnetta mutta osaa olla oikein hienokin.

Tänään Lilli oli varsin kiltti ja toimiva, vaikka kuski olikin hieman hukassa taas suokkien jäljiltä. Ei tehty ihmeempiä, vähän perusratsastusta kentällä. Pääsääntöisesti meno näytti ihan kouluratsastuksen omaiselta liikunnalta, vaikka välillä iski yhteisymmärrykseemme pieniä katkoksia. Lillillä ratsastus oli taas hauskaa vaihtelua suokkien kanssa puuhasteluun.


Ihan täysin ei suokkeja unohdettu tällä reissulla kuitenkaan, sillä pääsin ihastelemaan vajaa kuukauden ikäistä varsulia. "Usva" oli oikein ihana pikkutamma :)


Kotosalla Reippaan kanssa lenkkeiltiin noin 40 minuutin käyntilenkki ilman satulaa ja Rölli jumppaili koulukiemuroita vuokraajansa kanssa. Huomenna viikon kruunaa maastoestetreenit!

2 kommenttia:

  1. Vau näyttää todella kivalta tuo Lilli! Etenkin tuo ensimmäinen kuva on todella hieno :)

    VastaaPoista