perjantai 29. kesäkuuta 2018

Treeniviikko: perjantai

Sateinen aamupäivä vietettiin Nellin kanssa shoppaillen ja herkutellen, mutta illemmalla päästiin taas treenin makuun.

Reipas pääsi vähän nostelemaan kinttujaan ja treenaamaan peppulihaksia puomeilla. Ekaa kertaa ravipuomeista nostettiin pari puomia toisesta päästä kannattimelle, joten ei voinutkaan ihan vain viilettää puomeista yli. Sitä tosin Reipas pari kertaa testasi ensin eikä juurikaan välittänyt pudotuksista. Jokusen toiston jälkeen lamppu saatiin syttymään ja tehtävä onnistui kuten kuuluukiin. Montaa toistoa ei tehty, tuntui olevan varsin rankkaa nostella niitä takajalkojakin välillä.

Välillä otettiin henkisesti helpompaa tehtävää, yksittäistä kavalettia ympyrällä, Se meni hyvin ja Reipas sai paljon kehuja onnistumisesta. Päivän treeniin mahtui myös laukkapuomit. Olin mitannut neljän puomin tehtävän 3 metrin väleillä, vaikka Reippaan laukka-askeleen pituudesta ei ollut täysin tietoa, laukassa kun ei vielä ole juurikaan vieteriä tai säätövaraa. Yllättävän hyvin Reipas pisteli menemään yli näidenkin puomien, vaikka taisi olla eka kerta laukkapuomeillakin. Sen verran oripoika joutui töihin tässä lyhyen kaavan treenissäkin, että hiki valui. Suihkun kautta iltapuuron ääreen.


Rölli pääsi iltalenkkeilemään kevyesti radalle. Noin 40 minuutin aikana taittui reilu 6 kilometriä radalla. Tehtiin rennosti kaikki askellajit läpi. Ylämäkeen Rölli yritti tarjota reippaampaakin menoa, mutta tyytyi humputtelumeininkiin kuitenkin. Aamun sateista ei ollut tietoakaan, päästiin nautiskelemaan ratsastuksesta kivassa kesäillassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti