keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Maastoesteet korkattu!

Tänä vuonna Riiviö sai kunnian korkata kevään ekat maastarihypyt :) Itse olin ihan innoissani päästessäni taas pitkästä aikaa mahtavien maastoesteiden pariin, Riiviö ei niinkään. Kyllähän herra ihan kivasti liikkui ja hyppäsi kyselemättä kaikki mitä eteen tuli, mutta se viimeinen kipinä jäi puuttumaan.


Hypättiin pääosin harrasteen ja tuttarin esteitä sekä coffin, joka on lähinnä helpon tasoa. Riiviön hypyt oli varsin laakoja ja välillä se laskeutui niin etupainoiseksi, että oli vaikea pysyä itse riittävän pystyssä.

Vedellä otettiin ensin vähän ravia ja laukkaa ilman esteitä. Sitten treenattiin ylöshyppyä vedestä. Parilla ekalla kerralla Riiviö oli vähän kujalla siitä mihin oltiin menossa ja hypyt oli ihme laiskoja kiipeämisiä. Riiviö tuntui kyllä tosi itsevarmalta ja tyytyväiseltä omaan suorittamiseensa "näin tän piti mennäkin". Hauskaa oli! :D Toistoilla tuli sujuvampiakin pomppuja.

Pikkukentällä otettiin loppuun vielä pikkuruinen sianselkä ja taloeste. Ne onnistuivat kivasti, joten saatiin hyvillä mielin loppuverkkailla pois.


4 kommenttia:

 1. BUHUU! Meiltä taitaa pari ratsukkoa tulla tän kuun puolella treenaamaan, mutta mistäs mulle kaivettais poniini? Keppihevosella vois tietty treenata! :D Mökkikuvassa on Riiviöllä enemmän asennetta kuin muissa kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keppihevosella helppoon, se olis kova!

   Joo, Riiviö alkoi vasta vikalla esteellä hyppäämään, muista lähinnä vyöryi yli :D

   Poista
 2. Vaaauuu! Sehän menee komeesti :)

  VastaaPoista