maanantai 12. lokakuuta 2015

Joko kesämekot kaapin perälle?

Yöpakkaset, viileät aamut ja jäätyneet juomakupit. Joko kesämekot saa pakata pinkkaan ja laittaa kaapin perälle odottelemaan ensi kevättä?

Viikon verran suokkipojat ovat saaneet ulkoilla nakuna ilman ihottumaloimiaan. Tälle viikolle on taas luvattu lämpimimpiä päiviä, mikä sopii tällaiselle vilukissalle paremmin kuin hyvin. Huolen aiheena vaan on se, että heräävätkö polttiaiset samantien henkiin kun ilma lämpenee... Toivotaan, että nämä muutamat pakkasyöt ovat nitistäneet inhottavat pikkuötökät jo pois päiviltä.

Riksu on kasvattanut jo kunnon pörröisen mammuttikarvan. Röllillä turkki on sileää, mutta hyvin tiheää karvaa. Molemmat hikoilevat kovemmassa treenissä. Pojat saavat kuitenkin pitää karvansa vielä jonkin aikaa ja tuulettua kunnolla, kun koko kesä on vietetty loimen alla.


Jos yhden hevosen kanssa kuvien ottaminen on haastavaa, niin arvatkaa kuinka helppoa se on kahden isopäisen ahmatin kanssa ;)




2 kommenttia:

  1. Meillä tallilla Piikkiössä oli eilen ainakin ihan älyttömästi polttiaisia ilmassa illemmalla eli kyllä ne valitettavasti hengissä on pakkasista huolimatta, ainakin täälläpäin :/ http://faniunelma.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh! Meillä en ole ötsejä nähnyt, mutta häntää oli kyllä taas pikkaisen tupeerattu talliin tullessa.

      Poista