tiistai 20. lokakuuta 2015

Blogi 3v + kysymyspostaus!

Blogi täytti viime viikolla kolme vuotta! Eilen juhlistettiin synttäriä kakun ja tötteröhattujen kera :) Tosin Rölli ja Riiviö pelkäsivät tötteröä, niin ettei saatu pojille juhlahattua päähän. Riksu sen sijaan oli ihan juhlatunnelmissa :D

 

Tähän blogivuoteen on mahtunut kaikenlaista. Isoimpana asiana oli Tumpin lähteminen taivaslaitumille viime vuoden marraskuussa. Ikävä on edelleen kova, mutta elämä on jatkunut suokkipoikien kanssa. Ollaan pidetty hauskaa pulkkaratsastuksessa, kokeiltu uutta lajia matkaratsastuskisoissa sekä kisattu aina niin mahtavassa kenttäratsastuksessa.

Kisareportaaseja lukuunottamatta kenttäratsastus aiheiset kirjoitukset jäivät vuoden aikana vain kahteen postaukseen, vaikka suunnitelmissa olikin vaikka mitä. Täytyy skarpata! Joulukuussa pohdittiin kypäräkameroiden tulevaa kohtaloa ja maaliskuussa testailin erilaisia kenttäsuojia.

Toukokuussa liityttiin Playsson.netin blogiportaaliin. Portaali järjesti kesällä kaksi tapahtumaa, koulu- ja esteklinikan. Ville Vaurion vetämää kouluklinikkaa olin seuraamassa katsojana. (Nyt syksylle on tulossa vielä istuntaklinikka, johon olen osallistumassa oikein hevosen kera.)

Syyskuussa blogiin tuli aimo annos kaupallisuutta, kun osallistuin bloggaajatapaamiseen sekä testailin sponsorituotteita. Yhteistyöpostauksia tulossa jonkin verran jatkossakin, voitte varautua jo etukäteen ;)


Blogihaasteiden kysymyksistä innostuneena ja blogin synttäreiden kunniaksi järjestän ensimmäistä kertaa kysymyspostauksen!

Kysymyksiä voi jättää tähän tai tuleviin postauksiin viikon verran eli tiistaihin 27.10. asti :)

6 kommenttia:

 1. Mitkä on sun tulevaisuuden suunnitelmat?
  Mitä tavoitteita (alustavasti) sulla on ens kaudelle Röllin kanssa? Entä riksun? Riiviön?

  VastaaPoista
 2. Oletko aloittanut lajin ratsastuskoulussa vai omalla hevosella/ponilla? Onko Röllillä, Riiviöllä ja Riksulla joitain hassuja omia tapoja? :)

  VastaaPoista
 3. Näihin varmaan löytyy jo jostain vastauksia, mutta olen vasta kesällä alkanut seuraamaan blogiasi joten kyselen nyt kuitenkin :)
  Onko teillä oma talli? Jos on niin millainen, voisiko siitä tulla esittelypostaus?
  Onko teillä omia maastoesteitä? Millaisia, kuka ne on tehnyt?
  Miksi suomenhevonen?
  Kuka sua valmentaa?
  Jos raha ei olisi ongelma mitä hevosiin liittyvää ostaisit?
  Mistä haaveilet?

  VastaaPoista
 4. Haluaisitko opettaa ratsastusta ammatiksesi?
  Oletko kiinnostunut valmentamisesta?
  Kuinka usein muut ratsastavat hevosiasi?
  Mitkä ovat suurimpia virheitäsi ratsastuksessa?
  Suunnitteletko etukäteen ratsastuskerrat?
  Miten verryttelet hevosesi?
  Onko sinulla ratsastajaidoleita?

  VastaaPoista
 5. Millä hevosella aiot osallistua istuntaklinikalle? :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kysymyksistä, vastaukset tulee ensi viikolla :)

  VastaaPoista