keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Lainaratsuilla

Viime viikon tiistaina pääsin pitkästä aikaa muiden kuin omien heppojen kyytiin. Noora kävi meidän kentällä ottamassa vähän hyppyjä rataesteillä hevosensa Ekin kanssa. Minäkin pääsin Ekin kyytiin :) Otettiin pikkuinen rata noin 90 cm esteillä (video) sekä Ekin ekat maastarit.

Eki tuntui niin pitkäkaulaiselta ja askeleet isoilta noiden suokkipuksuttajien jälkeen. Istunta heilahteli miten sattui, mutta Eki suoritti hyvin eikä häiriintynyt kuskin keikkumisesta.


Eki meni hienosti veteen. Pikkukentällä hypättiin pieni harmaa risueste ja tukkikasa. Ekalla kerralla risulle Eki pysähtyi, mutta seuraavalla kerralla meni helposti yli. Tukkikasalle tultiin vähän pohjaan mutta sujuvasti yli ilman ihmettelyjä. Lopuksi tultiin pari kertaa veden läpi ja perään pieni laavu kentälle. Eki hyppäsi vähän varmistellen mutta muuten rohkeasti. Siihen oli hyvä lopettaa :)





Lainaratsuilut jatkuivat heti samalla viikolla, kun kävin ratsastamassa Emmin Samua. Torstaina ja perjantaina harjoittelin kouluratsastusta kentällä ja sunnuntaina kävin vähän maastoilemassa. Harjoiteltiin ihan perusjuttuja kuten siirtymisiä ja taivuttelua, jokunen pätkä avotaivutustakin mahtui mukaan treeniin.

Samun menosta ei tällä kertaa ole kuvamateriaalia kuvaajan puuttuessa. Jokunen vanha kuva löytyy viime syyskuun postauksesta Samun kanssa sänkkärillä.


2 kommenttia:

  1. Enpä olisi tunnistanut sinua ratsastajaksi, näytät niin eriltä sporttihevosen selässä suomenhevosen sijaan.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, onhan ne lyhytjalkaiset pallerot vähän eri maata :D

      Poista