lauantai 19. heinäkuuta 2014

Kuvapostaus: Ajoa ja ohjasajoa

Eilen luovuttiin ratsutouhuista ja otettiin kärryt esiin. Riksu pääsi/joutui iskän ravitreeniin jarrukärryjen kera. Kuuden kilometrin treeni suoritettiin radalla. Muutamia laukkapätkiä näkyi matkalla, mutta kyllä Riksu ihan reipastakin ravia pisteli menemään.








Riksun jälkeen oli Tumpin vuoro. Lähdin Tumpin kanssa pitkästä aikaa ohjasajoon. Ennen oon taluttanut normaalisti ennen siirtymistä ohjien päähän, mutta nyt lähdettiin ohjasajoon heti tallista. Tumppi oli ensin vähän hukassa ja yritti käytävältä livistää matkan varrella oleviin tyhjiin karsinoihin. Alkumutkittelun jälkeen sujui jo paremmin. Tumppi jarrutti kuuliaisesti ja sieti ohjia yllättävänkin hyvin. Se tosin aika laiskalla tuulella, ja kukapa ei olisi näillä helteillä.

Kerran tuli pieni probleema kun piti kääntyä ympäri toiseen suuntaan, mutta Tumpilla oli joku ihan oma suunnitelma. Aikaisemmin oon mennyt vähän raviakin, mutta nyt tyydyttiin vaan käppäilemään.

Kyllä Tumpillekin vielä joskus laitetaan kärryt perään ;)







2 kommenttia:

  1. Mäkin haluaisin tolle mun kenttäratsun alulle joskus kärryt perään, tosin ei meillä riittävän pitkiä kärryjäkään vielä ole.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan lyhimpiä kärryjä ei välttämättä kannata heti ekaksi perään pistää :D

      Poista