maanantai 28. toukokuuta 2018

Reipas ensikertalainen maastoesteillä

Pari viikkoa sitten päästiin Reippaan kanssa tositoimiin, kun suunnattiin ensimmäistä kertaa maastoesteille. Reipas on aiemmin mennyt loppukäynneissä haudan yli banketista alashypyn, mutta nyt otettiin muitakin esteitä mukaan treeniin.

Otin kentällä pari kertaa ristikkoa ensin, että saatiin hyppymoodia päälle. Aloitettiin hyppelyt tutummasta eli banketista. Reipas meni oikein mallikkaasti sekä ylös että alashypyn. Pieni tukki ylittyi samalla meiningillä reippaasti ilman ongelmia.


Pikkuisella laavulla oli hieman ohjautumisongelmia. Lähestyminen onnistui, mutta hypyssä Reipas lähti vinoon pari kertaa. Ilta-aurinko oli alhaalla ja laavun eteen tuli varjoa, niin se saattoi vaikuttaa. Pienen raippahuomautuksen avulla saatiin pari suorempaa loikkaa. Vähän jännitystä oli havaittavissa tällä esteellä eikä hypyt olleet niin kauniita.


Haudalla Reipas oli taas varsin professional ja hyppäsi hyvin molempiin suuntiin. Pikkukentällä ylitettiin jokusen kerran vielä harmaata puolikaarta. Siinä Reipas juoksi vähän pohjaan, mutta hyppeli iloisesti siitä huolimatta. Lopetettiin vesitreeniin. Reipas meni rohkeasti veteen. Muutaman kerran mentiin veden läpi, sekä käynnissä että ravissa eteni hyvin. Oikein hyvä mieli jäi ekasta maastaritreenistä :)

6 kommenttia:

 1. Ootko Jenspa varattu? :)

  VastaaPoista
 2. Tämähän on oikein lupaavan oloinen tapaus! Nimensä veroinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veljiensä lailla Reippaalla on hyvä työmotivaatio ja oma moottori, niin tekeminen on helpompaa :) Toki paljon paljon töitä edelleen edessä!

   Poista
 3. hahaa mun piti tulla kommentoimaan, että Reipas on kyllä varsin reipas nimensä veroisesti ja etenee reippaasti, mutta en ollut ainoa ketä tämän on huomannut :) Mahtavaa kun teillä on tuollaiset puitteet treenaamiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep :D Pidän erittäin tärkeänä monipuolista treenaamista, oli kyseessä sitten vanha konkari tai ratsutaipaleensa alussa oleva heppa. Siihen ollaan kyllä saatu hyvät puitteet tehtyä :)

   Poista