lauantai 30. heinäkuuta 2016

Riksun kuulumisia

Riksun kuulumisia on toivottu useampaan otteeseen, joten tässä niitä tulee :) Ollaan edetty oikein maltillisesti ja kevyesti, jotta uusilta takapakeilta vältyttäisiin jatkossa. Saikkuilun myötä Riksun kunto on aika huono, joten sitäkin kohotetaan rauhassa.

Riksun kesäihottuma on pysynyt varsin helpolla hoidolla viime viikkoon asti, mutta polttiaisten toinen tuleminen on aiheuttanut enemmän kutinaa. Harjaan on tullut yksi kolo, josta jouhet on kulutettu katki, mutta muuten ollaan selvitty ehjin nahoin.


Olen yrittänyt pitää Riksun liikutukset monipuolisina. Esteitä tai edes puomeja ei olla vielä ylitetty, mutta kärrytelty ja maastoiltu paljon kentällä työskentelyn ohella. Ajossa Riksu on alkanut rentoutumaan tosi hyvin ja keskittyy itse työskentelyyn enemmän kuin ratsastuksessa, jossa se keksii vähän väliä jotain mörköjä ynnä muita. Pari kertaa olen kärrytellyt kentälläkin ja Riksu toimi oikein mallikkaasti. Ehdinpä tässä lukaista vähän valjakkosääntöjäkin...


Kohotellaan kuntoa tässä pikkuhiljaa ja otetaan hyppyjä mukaan, kun tuntuu ajankohta sopivalta. Eipä tässä kiireitä olekaan, kun kenttämestaruudet menee tänäkin vuonna sivu suun. Josko ensi vuonna sitten mukaan kahden hevosen voimin? ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana Riksu <3 Oisko vähän hienoo jos alkaisit ajaa valjakkoa :D Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riksu on <3 Valjakko houkuttelisi vähän kyllä, mutta saas nähdä mitä tehdään :D

      Poista