maanantai 11. elokuuta 2014

Pojat joutu töihin!

Suokkipojat joutuivat tänään kunnolla töihin, kun Maija tuli niitä taas kouluttamaan. Mato-Riksu jumppaili väistöjä ja vastalaukkaa sekä tietysti perusjuttuja kuten taipumista ja suoruutta. Alkuun ei meinannut työskentely alkaa Riksulle maistumaan, mutta kyllä se siitä lähti paremmin toimimaan.

Röllin viimekertainen ratsutus oli varmaan joskus keväällä maneesikaudella, joten nyt oli korkea aika koulutukselle. Päähänsä Rölli sai suitset remonttiturpiksen ja kolmipalojen kera, joita itsekin olen nyt pari viime viikkoa uskaltautunut sileällä käyttämään.

Rölli sai kehuja kivasta laukastaan, myös ravi oli kuulemma parantunut viime kerrasta :) Tänään treenissä olivat kääntyminen ja siirtymiset, joista Rölli näytti selviytyvän ihan mallikkaasti.
Loppuun vielä hauskanen kuva, kun Maija ja Rölli ovat juuri tekemässä siirtymää laukasta raviin. Eka askel ainakin ajatuksella eteenpäin :D

4 kommenttia:

  1. Upesti näyttää menevän ja hienot kuvat.:) sulla on myös todella upea blogi, tosi selkeät ja mielenkiintoiset postaukset.:)

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän ryhdikkään ja hyvän näköinen Riksu tossa toisessa kuvassa! Upea! :)

    VastaaPoista