sunnuntai 10. elokuuta 2014

Keravan PM-kisoissa katsojana

Lauantaiaamuna heräsin aikaisin, haukkasin aamupalaa ja lähdin odottelemaan kimppakyytiä kohti Keravaa. Keravalla ratkottiin siis Pohjoismaiden ja Baltian mestaruudet sennujen sekä nuorten ja junnujen kesken. Samoissa kisoissa oli myös kansallinen helppo, jota lähdimme myös katsomaan.

Keli suosio ja katsojiakin oli paikalla iso joukko. Simo Leppäsen suunnittelemat radat tarjosivat haastetta. Taitavaa ratsastusta nähtiin, mutta myös harmillisia tippumisia ja kaatumisia.

Ratoja en jaksanut lähteä kävelemään ja kuvaamaan, vaan katseltiin ratsukoiden menoa mäen päältä.
Lisää kuvia mun kuvasivulla jenspa.kuvat.fi

Iiris Lyyra - Lowhill Bingo
Elina Jääskeläinen - Jakarta
Tuija Rosenqvist - Nabucco 89
Tanskan Tia Lundemose Andersen - Vienna Imperial 
Lotta Välimäki - Grace Glenwood
Ruotsin Alexandra Jurå - Apollo Gammelgården
Kisat olivat siis kolmipäiväiset, joten mitalit jaettiin tänään sunnuntaina rataesteiden jälkeen. Suomen edustajilla meni huippu hyvin! :)

Seniorit nappasivat kolmoisvoiton sekä joukkuekultaa! Henkilökohtaisen kultamitalin nappasi hallitseva Suomen mestari Tuija Rosenqvist, hopealle ratsasti Ann-Niina Kiviniitty ja pronssille Paavo Huttunen.

Myös junnujen ja nuorten joukkue nappasi kultaa! Henkilökohtainen kultamitali meni Ruotsiin, mutta loput mitalisijat tulivat Suomelle. Hopealle ratsasti Veera Valjakka ja pronssille Lotte Palmgren


Tulokset löytyvät Equipesta: kv-luokat ja helppo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti