sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Rakennekuvia karvaisesta ja karvattomasta

Kaksi ekaa kuvaa otettu viime viikon sunnuntaina, kun Riksulla oli vielä talviturkki. Klippasin Riksun maanantaina (ihka ensimmäistä kertaa itse), ja kuvion viimeistelyä olen tehnyt pitkin viikkoa Börjesistä ostamallani taskuklipperillä. Aika alkeellinen kuviosta tuli eikä se oikein kestä lähempää tarkastelua :D 

Riksusta saatiin mun mielestä yllävän hyvät kuvat otettua, vaikka se koko ajan hiippaili eteenpäin ja yritti mennä syömään kuivuneita rikkaruohoja. Klippauksen jälkeiset kuvat on otettu tänään. Vähän lopussa Riksu alkoi jo kyllästymään eikä malttanut seistä paikallaan.

 Röllistä otettiin tänään myös rakennekuvat. Ensin se tosin ehti jo karata, kun pelästyi alamäessä taakse ilmestynyttä kuvaajaa. Rölli kävi moikkaamassa kaikki kaverit läheisillä tarhoilla ja tuli sitten takaisin mua vastaan.

Kuvauksessa se ei oikein osannut seistä edustavasti, vaan jalat oli ihan miten sattuu. No, saatiimpa jokunen kuva joita voi myöhemmin käyttää myöhemmin vertailussa. Mielenkiinnolla sitten keväämmällä tutkitaan kuvia, josko olisi jotain muutosta lihaksistossa havaittavissa.

Rölliä en nyt klipannutkaan, sillä sen karva on tosi lyhyttä. Rölli tekee hikitreenejä kuitenkin sen verran harvoin, ettei sen klippaamisessa ole järkeä. Ja lyhyt karva kuivuu hikitreenin jälkeen paljon paljon nopeammin kuin esimerkiksi Riksun mammuttikarva.


6 kommenttia:

 1. Klippaa riksu polveen asti, jää hassusti törröttämään toi raja tossa kohtaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun Riksu ekan kerran klipattiin 4-vuotiaana, niin silloin ajeltiin karvat etupolviin ja kintereisiin asti. Se jos mikä hassulta näytti! :D Nyt takajaloissa raja meni vahingossa vähän turhan alas, piti jäädä kankkulihaksen rajalle.

   Poista
 2. vau missä kunnossa riksu!!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samaa mieltä :) Selkään ja peppuun vähän lisää lihasta niin hyvä tulee :)

   Poista