maanantai 11. marraskuuta 2013

Isänpäivä ja maanantaipäivä

Eilinen isänpäivä meni leppoisasti kotona ja tallilla. Syötiin hyvää ruokaa ja herkkuja perheen kesken :)

Iskän kanssa vietettiin laatuaikaa radalla, kun ajettiin Riiviö ja Royalty. Minä ajoin Riiviöllä, kun iskällä on sen kanssa ollut jotain jarruttamisongelmia :D Riiviö toimi nyt oikein mallikkaasti, totteli hyvin jarruja ja odotti kiltisti myös paikallaan kun Rolli oli kovin hidas kävelemään. Ajettiin 10 kierrosta, Riiviö olisi jaksanut varmaan toiset samanmoiset perään, mutta Rollille tämä treeni oli riittämiin.

Royalty treenissä syyskuussa

Kivan yllärin järjesti yksivuotias Ralli. Se oltiin otettu sisälle huilaamaan, koska se oli vähän ontunut aamulla. Ralli ei kuitenkaan ollut viihtynyt yksin tallissa. Se tuli vastaan radalla, kun tehtiin loppukävelyä ravureiden kanssa. Iskä ensin epäili, että Ralli olisi saanut karsinan lukon räplättyä auki. Talliin tullessa huomattiin kuitenkin karsinan oven olevan kiinni. Karsinan oven loimitanko oli ihan mutkalla ja sen kiinnitysruuvitkin oli auenneet. Meillä on karsinan ovessa yläluukku, joka Rallilla oli auki kuten muillakin. Luukun reunassa oli paljon karvoja ja ihomöhnää. Äitikin tuli talliin ihmettelemään tapahtunutta. Yhdessä pääteltiin, että Ralli on hypännyt/kiivennyt ulos karsinasta!! :o Aikamoinen otus, 1v varsuli kipeällä jalalla pompahtaa karsinastaan karkuteille!




Illemmalla mulla oli suunnitelmana ratsastaa Rölli, mutta siltä puuttuikin kenkä. Etsiskelin kenkää tarhasta ja Rölli seuraili siellä mun perässä. Kenkä löytyi ja iskä sai sen vielä illalla lyötyä takaisin jalkaan.

Riksu vietti ansaittua vaparia. Tumppi sen sijaan pääsi kovaan treeniinsä, 15 minuutin kävelylenkille. Käveltiin radalla, kuten useimmiten jos vain ehdin Tumpin hoitaa ennen pimeän tuloa.




Tänään maanantaina ekaksi ratsastukseen tarttui Röllipölli. Menin sen kanssa kentällä vähän kavaletteja. Rölli tuntui välillä oikein innostuvan :) Laukat nousi molempiin suuntiin hyvin. Kavaleteilla Rölli ei olut kovin innostunut nostelemaan jalkojaan.. Pari kertaa se meni ohi oikealta, luulen että se johtui kavaletin takana olleesta pelottavasta varjosta. Tultiin rauhassa uudelleen jolloin onnistui hyvin. Loppuun tultiin huima kolmen kavaletin rata, joka meni yllätävän hyvin :) Kurvi ekalle vähän valui ulos, mutta muuten sain hyvät reitit tehtyä. Rölli jopa vaihtui laukankin kavaletin päällä näppärästi. Tästä tulee tykki ;) Äiti oli kuvailemassa (enimmäkseen maata :DD), joten vähän materiaalikin saatiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti