perjantai 11. lokakuuta 2013

Jumppa, jumppa, jumppa

Eilen oli jumppapäivä. Siis hevosilla, ei mulla ;D

Riksulla pomppisin jumppasarjaa maneesissa. Tein jumppailua ensin myös sileällä, taivuttelua ympyrällä ja väistöjä. Hyppäsin okserin kerran yksittäin, sitten siirryttiinkin jo hyppäämään koko jumppalinjaa. En tehnyt sarjasta kovin pitkää, sillä Riksu tekee yleensä ne ihan hyvin, joten turha väsyttää monilla pompuilla. Aloituskorkeus oli okserissa päätähuimaava 60 cm ja siitä nostettiin aina pari kolme reikää. Lopussa okserin takapuomi oli 115 cm. Sen tulin kahteen kertaan, että Juulia sai kuvattua sekä videota että kuvaa pompuista. Riksu oli hieno tykkiponi! :)




Video tehty Youtubessa, sillä mulla ei ole käytössä nyt mitään videonmuokkausohjelmaa. Musiikiksi valitsin "onnellinen" kategoriasta Youtuben valmismusiikkia, jää kivasti päähän soimaan ;)



Tumppi jumppaili eilen ihan vaan sileällä. Alkuun oikea ohjan käyttö ei vaikuttanut tuon taivaallista Tumpin menoon, mutta taivuttelut käynnissä, väistöt ja siirtymät saivat molemmat puolet toimimaan paremmin. Ympyrällä väistätin takapäätä ulos, suoralla taas tein vastataivuttelua. Laukat toimi molempiin suuntiin hyvin, vaikka lyhentäminen olikin hieman haastavampaa vasempaan kierrokseen.


Tänään on hieno keli, joten on kiva mennä ulkona :) Tumppi saattaa jopa päästä maastoilemaan, Riksu ja Rölli pyörähtävät kentällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti