sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kuvapostaus: Samun kanssa sänkkärillä


Tiistaina, eilen lauantaina ja tänään pääsin ratsastamaan Emmin uljasta ratsua, Samua. Samu on 7-vuotias FWB-ruuna, jolla Emmi kisailee niin kenttää, esteitä kuin kouluakin.

Tiistaina kävin kokeilemassa Samppaa Emmin valvovan silmän alla. Tsekattiin yhdessä myös, mistä löydän varusteet. Emmi ei ihan vakuuttunut mun (olemattomista) pintelin käärimis-taidoista, mutta tyytyi kolmeen mun käärimään pinteliin... :D Menin kentällä kaikki askellajit läpi ja testailin Samun toimimista. Ja kivasti toimikin :) 

Lauantaina menin itekseni kentällä. Tehtiin Samun kanssa taivuttelua ja muutamia väistöpätkiä. Samun kanssa saa olla aika tarkkana ulkoapujen kanssa, sisäohjassa roikkumalla ei pääse pitkälle, kumma kyllä ;)

Sunnuntaina suunnattiin Samun kanssa sänkipellolle kurvailemaan. Samu liikkui alusta asti isommin kun oli enemmän tilaa :) Tehtiin taas ympyrällä hommia. Yritys oli tuuppailla muutamat keskiravitkin pidemmällä suoralla, ja parhaansa Samppa yrittikin. Itse vaan repeilin kyydissä, kun en pysynyt yhtään mukana kun lavat lähti vähän eri tavalla liikkumaan kuin Tumpilla :D Ja mä sentään kevensin! 

Kuvista kiitos Annalle!
 


7 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Onko Samun isä Königin's Sohn vai onko muuten vaan sama näköä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, aika hyvin tunnistettu! Königin's Sohnin poikia hyvinkin :)

   Poista
  2. Kotterin varsoissa on usein todella paljon isänsä näköä ;) Ja tullut tuota oria seurattua enemmänkin kun sukulaisten on, siksi varmaan tunnistin :D

   Poista
  3. Hups, aikamuotovirhe, siis oli sukulaisten hevonen kuolemaansa saakka :)

   Poista
  4. Aijaa :D itse olen enemmän suokkeihin perehtynyt, ja fwbt jäänyt vähän vähemmälle seurailulle.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Sunnuntaina oli vielä vähän kesäisemmät kelit

   Poista