maanantai 28. tammikuuta 2013

Saappaat vs kengät+varret

Olen käyttänyt ratsastussaappaita vähintään viimeiset 8 vuotta. Nyt "kotisaappaina" toimivat Horzen perus ratsastussaappaat alkavat olla varsin räjähtäneet. Pinta on aivan rikki varresta ja varpaiden päältä. Nämä saappaat mulla on ollut käytössä vajaa kaksi vuotta. Näissä saappaissa vetoketjut on pysyneet hyvässä kunnossa, toisin kuin näiden edeltäjissä Mountain Horsen saappaissa, joissa molempiin saappaisiin vaihdatin uudet vetoketjut hajonneiden tilalle.

Nyt siis olen alkanut pohtimaan, että ostanko taas uudet saappaat vai jotakin muuta. En ole perehtynyt tämän päivän trendeihin tai suosikeihin yhtään. On saappaanvarsia, chapseja ja vielä joitakin muuta. En edes tiedä mitkä haluaisin tai tarvitsisin. Mitä eroa niillä edes on? :D Millaisissa hintaluokissa edes liikutaan näistä puhuttaessa? Täytyy kai tutustua tarjontaan!

Haluan laadukkaat, hyvin istuvat varusteet, olivatpa ne sitten saappaat tai eivät. Mitään merkeillä kilpailemista en muutenkaan harrasta, joten myös vähemmän nimekkäät tuotteet käyvät, jos ovat hyvät päällä.

Kaipaan siis koti- ja valmennuskäyttöön sopivia saappaita tai niiden korvikkeita. Kisoissa laitan jalkaan "kuin toinen iho" -saappaani, Mountain Horsen Supreme High Rider -saappaat.

Olisko teillä suosikkituotteita, joita voisitte suositella?


8 kommenttia:

  1. Mulla ei ole tullut vastaan yksiäkään hyviä saappaan varsia missään hintaluokassa, kaikissa joku heikko kohta. Börjesin narusaappaat on kivat jalassa ja ihan hyvätkin. Yleensä käytän tretorneja tai mountain horsen saappaita ja molemmat on ihan huippuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytyy tutustua :)

      Poista
    2. 1353 tuote nro, en saanut avattua mutta nuo ainakin hyvät kotimenoon

      Poista
    3. Pitänee käydä börjesillä testailemassa :)

      Poista
  2. Chapsit chapsit chapsit! Tosi kivan kevyet jalassa, ei haittaa vaikka pyörii kurassa, kun niillä ei kouluradalle kuitenkaan uskalla ja sujuu kaikki hevosten edessä kyyristely jalkoja paketoidessa paljon paremmin, kun ovat joustavammat. Edes noi meidän samis-saappaat ole niin ohuet, sitten koet 'toisen ihon' kun ostat chapsit ja kengät! Me likes :D

    (Itsellä tällä hetkellä kotikäytössä mountain horsen xcellsiorit chapseina ja kenkinä jotkut narulliset, infoan ettemme erehdy TAAS olemaan samiksia... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos noi kerran on nii hyvät ni eiks mun just sit kuulu ostaa samanlaiset ? :D

      Poista
    2. Ei, kun sun kuuluu ostaa samankaltaiset, ei samanlaiset :D

      Poista