tiistai 18. joulukuuta 2018

Odotamme valkeaa joulua

Tiedättekö sen tunteen, kun haluaisi ottaa joulukuvia, mutta joko keli ei ole talvea nähnytkään tai ehdit ulos vasta pimeällä. Mulla on tämä ongelma ollut taas jo useamman päivän. Asiaa ei auta se, että meillä menee kuvaajan kanssa työvuorot varsin hyvin ristiin.

Sunnuntaina vihdoin natsasi aikataulut kuvaajan kanssa yhteen, mutta eipä jouluista meininkiä näkynyt kuin pienen tonttulakin verran. Puoli kolmen aikaan alkoikin ulkona jo hämärtää, joten ennestään harmaa keli korostui. Rölli myös loisti kuvauksellisuudellaan tai ehkä hän vain esitti masentunutta laamaa, mene ja tiedä. 

Hevoset rokotettiin ja raspattiin alkuviikosta viime viikolla, joten saivat viettää useamman lepopäivän. Virtaa mun hepoilla oli vaikka muille jakaa, ja se näkyi mm. loimien repimisenä sekä tarhalankojen rikkomisena. Rölli kävi ylikierroksilla taluttaessa sekä ulos että sisään tullessa, Riksu vain sisällepäin... Jännityksellä odotin miten ratsut pysyvät käsissä kun palaavat töiden pariin, mutta olivat ihan tylsiä. Itseasiassa nämä Röllin kuvat on otettu rokotusloman jälkeen ekalta ratsastukselta, ja ainut kuva missä Rölli näyttää edes vähän eloisalta on se, kun samaan aikaan toinen hevonen kulki tallipihalla. Varsin villiä!


Eilen ja tänään satoi vihdoin lunta maahan. Ratsastamaan päästiin tosin taas vasta pimeän aikaan, joten ei talvikuvia tälläkään kertaa. Josko jouluna olisi lunta maassa sen verran, että voisi ratsastaa radalla tai kentällä pienessä hangessa. Kuvaajan kera tietenkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti