tiistai 2. tammikuuta 2018

Vuosi käyntiin

Molemmat pojat rokotettiin ennen joulua ja ne saivat viettää rauhallista joululomaa. Levänneinä (ja hyvin syöneinä) on taas hyvä aloittaa treenit kohti kenttäkautta!

Vuoden 2018 treenit aloitettiin Röllin kanssa peltoratsastuksella. Pieni lumipeite saatiin maahan uuden vuoden kunniaksi, mutta harmillisesti keli oli sumuinen ja harmaa.


Varmuuden vuoksi otin pitkästä aikaa käyttöön kimblewikit, mikä osoittautui viisaaksi valinnaksi. Rölli oli virkeä ja moottorissa todellakin riitti virtaa. Siltikin se malttoi kuunnella ohjeita, mikä ei ihan aina ole niin sanottu. Vuosi iloisesti käyntiin ja taas jaksaa puurtaa sen kouluratsastuksenkin parissa ;)

Riksun ratsastusvuoro oli vuoden ensimmäisenä päivänä pimeän jo laskeuduttua, joten suuntana oli maneesi. Riksu pistelikin parastaan ja esitteli makeaa koottua laukkaa. Pienistä onnistumisista riittää iloa taas näihin pimeisiin päiviin. Kouluvalmennukset jatkuvat taas sunnuntaina ja on meillä ekat koulurataharjoituksetkin jo katsottuna.


Ennen vuodenvaihdetta pistettiin varusteet kiiltämään! Järjestin varusteiden putsaustalkoot, joissa oppilaiden kanssa pestiin niin suitset, satulat ja suojat kuin myös Riksun ja Röllin harjapakit sisältöineen. Röllin suojat ja satulavyö tosin joutuivat heti tämän peltotreenin jälkeen uudelleen pyykkiin, sen verran kuraa irtosi vauhdikkaassa menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti