maanantai 6. maaliskuuta 2017

Ei pulkkamäkeä, vaan pulkkaratsastusta

Laskiainen tuli, laskiainen meni. Samoin kävi lumelle täällä Turun seudulla. Lumesta ehdittiin kuitenkin nauttimaan pulkkaratsastuksen parissa, kun otettiin varaslähtö laskiaiselle perjantaina 24.2.


Pulkkailua varten lumi oli oikein kiva juttu maassa, mutta pyryttävä lumi häiritsi välillä niin eteenpäin näkemistä kuin valokuvaustakin. Onneksi loppua kohti keli parani.

Riksun edellisestä pulkkaratsastelusta olikin jo pari vuotta aikaa, kun viime vuonna ei oikein ollut kelejä ja aikaa samoihin aikoihin. Hyvin meni tauosta huolimatta vanhastakin muistista Riksulla. Kärsivällisyys riitti paikalla seisoskeluun kyytiläisten vaihtojen aikana ja ratsastuksessakin ratsu oli kuulolla kivasti. Molempien pulkkailijoiden kanssa päästiin ottamaan kaikki askellajit läpi.


Myös pulkkailijat Janita ja Samuli pärjäsivät kyydissä oikein hyvin, välillä jopa tuntui tylsältä kun kukaan ei tippunut kyydistä :D Suunnitelmana oli testata myös minisuksia tositoimissa, mutta kiinnityskohdat kenkiä varten olivat liian pienet. Siispä pysyteltiin pelkässä pulkassa. Samuli testaili perinteisen istuma-asennon lisäksi myös polvilla seisontaa, ja sekin onnistui mainiosti.

2 kommenttia:

 1. Tänään meillä vedettiin ehkä justiinsa tän vuoden ekoilla ja vikoilla pulkka keleillä pulkkaa, pellolla meni tosi kivasti ja pienet pysyi kyydissä (myöskin minä tippumatta!) issikan puhkuessa intoa.
  Ihana sää kuvissa, kunpa olisi ollut enemmän lunta tänä vuonna kun tuppaa jo kevät talven eelle tulemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa että tekin olette ehtineet pulkkailla :)
   Kevät saisi tulla kyllä jo! Meillä on nyt taas pakkaset ja kova maa :(

   Poista