tiistai 18. lokakuuta 2016

Blogi 4v!

Taas on vuosi vierähtänyt ja ikää blogille kertynyt mittariin neljä vuotta. Juhlan paikka!

Blogivuoteen on mahtunut paljon kaikkea hyvää ja mielenkiintoista, mutta myös surua ja murhetta. Isoimpana ja surullisimpana uutisena oli tietenkin Riiviön poismeno :( Myös Riksun saikkuilut vaikuttivat blogin sisältöön.


Omien vakivalmentajien tuntien lisäksi osallistuttiin Röllin kanssa helmikuussa belgialaisen Hendrik Degrosin kenttävalmennusklinikkaan, joka koostui kouluvalmennuksesta ja maastoestetyylisestä estevalmennuksesta. Heinäkuussa vierailtiin Hattulassa Seppo Laineen maastoestevalmennuksessa.

Kenttäratsastusaiheisia postauksia on luonnoksissa useampikin, mutta en ole saanut niitä vielä valmiiksi julkaisemista varten. Omien kenttäkisojen lisäksi kävin Ypäjällä katsomassa Finnderbyssä nuorten ja sennujen SM-kisat heinäkuussa ja elokuun alussa jännitettiin suokkien, junnujen ja ponien Suomen mestaruuksia. Suokkien kenttämestaruutta ennen julkaisin ennakkoanalyysin kilpailijoista.


Tänä vuonna kirjoitin ekaa kertaa meidän ravihevosista, kun meidän tamma Ratu Royale teki Euroopan ennätyksen toukokuussa Ruotsin Elitloppetissa.

Ensimmäistä kertaa käytiin myös katsomassa toisenlaista kärryttelyä, nimittäin valjakkoajoa Loimaalla.


Blogin 3-vuotissynttäreiden jälkeen treffattiin bloggaajakolleegoiden kanssa Suomen Ratsutarvikkeessa. Vierailin myös ensimmäistä kertaa Hevarin myymälässä Lahdessa, kun kokoonnuttiin marraskuussa Playsson.netin tiimin kanssa yhteen. Blogivuoden aikana ehdin käydä ensimmäistä kertaa järjestetyssä Blogiexpossa viime vuoden puolella, Helsinki Horse Fairissa maaliskuussa ja Tampereen hevosmessuilla huhtikuussa.

Kaupallisia yhteistyöpostauksia tein Equestrialin kanssa tutkiskellen kouluratsastuksen opetusvideoita ja pamautellen Heliten paukkuliivejä. Chia de Gracian punajuuri pääsi myös testaukseen.

Aikaisempia vuosipäivän postauksia pääsee lukemaan seuraavista linkeistä: Blogin aloitus - Blogi 1v - Blogi 2v - Blogi 3v


Mistä sinä haluaisit lukea blogissa? 
Synttäreiden kunniaksi toiveita, kysymyksiä ja ideoita saa mieluusti esittää :)

8 kommenttia:

 1. Ois kiva nähdä enemmän videomateriaalia! Vaikka MyDay-tyyppisiä? :-D Ja myös kommenttiraidalliset valmennusvideot on ihan supermielenkiintosia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, josko uskaltauisin jotain videomateriaalia tehdä :)

   Poista
 2. Onnea 4-vuotiaalle blogille!�� Toivoisin ihan tavallisia postauksia teidän arkisista ratsastuksista ja touhuiluista + kuvia tietenkin ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo hymiöt muuttuivat nyt kysymysmerkeiksi, mutta ei se kai haittaa :D

   Poista
  2. Kiitos. Toiveesi on vastaanotettu ja tavallisia postauksia on tulossa :)

   Eipä kysymysmerkit haittaa, Blogger ei taida oikein arvostaa emojeita. Vanhat kunnon hymiöt pelittää hyvin :D

   Poista
 3. Minäkin toivoisin tavallisia, arkisia asioita luettavaksi. Ja kiinnostaisi myös teidän ravipuoli ja treenit. Millainen talli teillä on ja onko vain omat hevoset vai onko vieraita myös? Miten yhdistätte ravi- ja kenttähevoset eli jaatteko yhdessä isän kanssa treenisuunnitelmat, antaako isäsi ohjeita sinulle? Paljonhan tässä olisi kysymyksiä. Sekin tosin kiinnostaisi, mikä on oma tulevaisuudensuunnitelmasi opiskelujen ja työelämän suhteen? Miten yhdistää harrastus ja opiskelu- / työelämä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnitellakin unohtui ja se, että olen pitänyt tavastasi kirjoittaa. Blogisi perusteella on syntynyt mielikuva varsin nöyrästä kirjoittajasta, rauhallisesta ja tasaisesta, et nosta itseäsi esille vaan pyrit näemmä ratkaisemaan asiat järkevästi etkä ota kantaa asioihin voimakkaasti. Blogisi on puhutteleva juurikin siitä syystä, että kirjoitat asiat niinkuin ne on.

   Poista
  2. Kiitos Kirsi kommentistasi ja postausideoista :)

   Poista