perjantai 13. toukokuuta 2016

Kisoja kisojen perään

Tuntuu, että blogi (jos ei jopa koko elämä) pyörii tällä hetkellä kisojen ympärillä. Kisoja tulee kisojen perään, niiden jälkeen pari päivää aina hengähdetään ja mennään kevyemmin, ja sitten taas aloitetaan valmistelu kohti seuraavia koitoksia.

Huomenna suunnataan Niinisaloon kenttäkisoihin. Riksu starttaa avoimessa helpossa, ja vielä luokan ekana lähtijänä heti ysiltä. Röllin kanssa osallistun tuttariin.


Riksulle tulee vähän pidempi peräkkäisten kisojen putki tässä, kun kisaputki jatkuu vielä ensi viikon lauantaina. Silloin tosin kisaillaan kotosalla, kun Playsson.netin koulukisacup rantautuu meille. Fair Play Cup koostuu neljästä osakilpailusta, joista meillä on osakilpailu numero 3.

Kun kerran kotosalla kisaillaan, osallistuu kaikki hepat mukaan. Riiviö ja Rölli osallistuvat mun ratsuina kisaan ja Riksun kanssa kisailee oppilas. KN Special kutsuu Riiviötä ja Riksua. Rölliä odottaa debyytti helppo a -luokassa.

Tulkaa tsekkaa kuinka meillä sujuu tai jopa haastamaan kisaan ;) Reilu meininki ja kaikilla hyvä mieli!

2 kommenttia:

  1. Onko toi Schockemöhlen huopa? Mietin vain et kuinka saat sen puhtaaksi? Kun itellä samanmoinen ja siihen jää kauheet mustat rannut vaikka kuinka pesis :) Tsemppiä kisoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on Schockemöhlen huopa. Toi on ollut varsin vähällä käytöllä koulusatulan puuttuessa. Jokunen osuma on tullut siiven alareunasta, mutta juuriharjalla ja mäntysaippualla lähtenyt helposti pois, ainakin toistaiseksi :)

      Poista