tiistai 30. lokakuuta 2018

Varaslähtö jalustimettomuuteen

Torstaina alkaa kaikkien lempparikuukausi, nimittäin jalustimeton marraskuu. No stirrup novemberista on näkynyt jo erilaisia meemejä ja kauhukuvia ainakin instagramin puolella. Selkeästi kaikki jo innolla odottavat tulevaa!

Me ei myöskään maltettu odotella marraskuun alkua, vaan otettiin varaslähtö jalustimettomuuteen eilen Annan estetunnilla. Olin taas ratsastanut Tähkäpäälle treeniin, mikä aina tuo vähän sellaista lisävirtaa Rölliin, vaikka se hyvin maastovarma ratsu onkin. Yleensä vaan sitä kouluhevosen kuuliaisuutta täytyy hetki kaivaa maastoilun jäljiltä. Aloitettiin maltillisesti ravi-käynti-siirtymisillä volttien aikana keskittyen tasaiseen taivutukseen ja rentouteen. Rölli tuli kivan pehmeäksi ja ilman jalustimia meno tuntui varsin mukavalta jopa.

Jatkettiin voltilla vielä laukka-ravi-siirtymisillä ennen kuin lähdettiin hyppäämään. Estekorkeus ei ollut ehkä kuin korkeintaan 70 cm, mutta kylläpä tuntui taas haastavalta pysyi hypyssä mukana. Joko lähdin ylävartalolla liikaa eteen tai sitten puristin polvella. Siitäpä heti kotiläksyä marraskuulle!

Kuvaajaa ei ollut mukana tällä kertaa, joten ei tullut heilumisesta ja huojumisesta materiaalia. Sen sijaan laitetaan kuva vuoden 2016 marraskuulta, silloin kun kysyin oikein vapaaehtoisesti Annalta luvan hypätä estetunnin verkkatehtävät ilman jalustimia no stirrup novemberin hengessä.


Saatiin me sentään eilen verkkahyppyjen jälkeen ottaa jalustimet takaisin jalkaan isommille esteille. Mulla tulee välillä estejalustimilla nilkat tosi kipeiksi, mihin jalustimettomuus on hyvää lääkettä. Yllättävän vähän jalustimettomuus tuntui reisissä tänään! Nyt pari päivää jalustimet jalassa ja torstaina sitten alkaa kuukauden kuuri jalustimettomuutta.

Kuka on messissä tänä vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti