keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Nuorten hevosten aluemestaruuksissa

Kasvattajakilpailun jälkeen Rölli sai jo kevyemmän viikon. Lounais-Suomen kouluratsastuksen aluemestaruudet järjestettiin tänä vuonna Artukaisissa eli meidän lähistöllä. Röllillä oli viimeinen mahdollisuus osallistua helppo B -tasoiseen nuorten hevosten (5- ja 6-vuotiaat) aluemestaruuteen, joten suunnattiin sinne.

Sen ihmeempiä koulutreenejä ei meidän viikkoon mahtunut, vaan mentiin vähän niinkuin Hansun bensoilla. Eipä mitään suurempia odotuksiakaan ollut, sillä kouluohjelma helppo B:3 on varsin tylsää volttailua eikä se kuulu mun suosikkeihin. Käytiinpä kuitenkin kurvailemassa se kun nyt melkein naapurissa sattui olemaan...

Kaikki kuvat © Henni-Leena Helenius.


Verkassa Rölli oli alkuun vähän vahva, mutta rupesi toimimaan ihan kivasti. Muutama tosi hyvän tuntuinen pätkä onnistui ravityöskentelyssä verkan puolella, kun uskalsin pyytää ja sen jälkeen nautiskella menosta.

Rata itsessään oli aika tasainen tallustelu. Ei suurempia rikkeitä, mutta ei mitään mahtavuuttakaan. Vähän hiippailua tervehdyksissä ja käynti oli tuttuun tapaan lyhyttä ja kiireistä, joskin löysin ohjin kävelyssä Rölli rentoutui ihan hyvin. Ravissa olisin saanut pyytää enemmän enkä jäädä vain kilpikonna-asentoon könöttämään. Jälkimmäinen laukkaympyrä venyi turhan isoksi. Kuten sanottu ihan ok rata ja pisteetkin oli ihan ok.


Prosentteja saatiin 61,59 %, 61,14 % ja 64,77 % joista siis keskiarvoksi tulos 62,5 %. Sillä tuloksella oltiin seitsemänsiä yhdeksän ratsukon luokassa.

Tuomari C: "Kiva sh, jolla hyvä työmoraali. Lisää perustreeniä, niin pisteenne paranevat varmasti"
Tuomari M: "Lisää voimaa, ilmaa ja rentoutta"
Tuomari H: "Tasainen suoritus, takaosalle lisää kantovoimaa. Nätisti ratsastettu :)"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti