perjantai 17. heinäkuuta 2015

Loppukauden suunnitelmat

Kenttäkausi on tunnetusti varsin lyhyt, se kestää toukokuusta syyskuuhun. Väliin mahtuu tänä vuonna kotimaassa 17 kilpailua, joista osa on tosin päällekäin. Harrastetta ja tuttaria on lähes joka kilpailussa tarjolla, poikkeuksena tietenkin Finnderby. Rölli on tällä kaudella ollut jo mukana neljässä kilpailussa. Loppukaudelle olisi suunnitteilla vielä kolmet kenttäkisat. Niiden lisäksi ajatus on osallistua vielä joihinkin lähialueen koulu- ja estekisoihin.

Postauksen kuvituksena käytetty kuvia Niinisalosta Röllin ekasta tuttarista. Kiitokset kuvaajille!

© MiNi

Heinäkuu:


25.7. Somero
Ensi viikolla luvassa koulukisat 1-tasolla. Someron Ratsastajien järjestämissä koulukisoissa tarjolla on harjoittelumahdollisuus 5-vuotiaiden suomenhevosten laatuarvostelua varten. Ja mehän otamme mahdollisuuden vastaan!

Tämä ja seuraava kuva © Piia Mäkelä

Elokuu:


2.8. Kerava
Keravan Ratsastusseura järjestää tänä vuonna kahdet yksipäiväiset kenttäkisat, joista tämä sunnuntai 2.8. on ensimmäinen. Jatkamme Röllin kanssa tuttarissa hakien sujuvaa ja rentoa suoritusta :)

23.8. Hattula
Hattulassa kilpaillaan taitoarvostelulla pelkkä maastoesterata tuttarin tasolla. Kilpailun järjestää Suontaan Ratsastajat. Meillä ei Röllin kanssa ole pelkoa voittamisesta, mutta lähdetään katselemaan uusia esteitä ja hakemaan rutiinia radoille.

29.8. Kangasala
Jatketaan kenttäratsastuspainotteista elokuuta Kangasalan kisoilla. Ponien ja junnujen SM-mitalit ratkotaan kolmipäiväisissä kisoissa, mutta tuttari ratsastetaan kokonaan yksipäiväisenä kisana lauantaina.

Tämä ja seuraava kuva © Salla Salminen

Syyskuu:


5.-6.9. Ypäjä
Suomenratsujen Kuninkaalliset ovat perinteisesti syyskuussa Ypäjällä. Kisoissa on niin este- kuin koululuokkia suomenhevosille, mukana mm. suokkien estemestaruus. Samoissa karkeloissa on nuorten suomenhevosten laatuarvostelujen finaalit ja 6-vuotiaiden suokkien Kasvattajakilpailu.
Röllin kanssa lähdetään mukaan 5-vuotiaiden laatuarvosteluun, johon kuuluu askellajien arvostelu koulukokeessa sekä muutaman esteen rata, jossa arvostellaan mm. kapasiteettia ja hyppytyyliä.

19.-20.9. Niinisalo
Kauden viimeiset kenttäkisat ratsastetaan taas Niinisalossa. Tutustumisluokassa ratkotaan myös alueiden väliset mestaruudet.


Miltä teidän loppukauden suunnitelmat näyttää? Onko samoja kisoja luvassa? :)

4 kommenttia:

  1. aika kova tahti 5 vuotiaalle mutta hyvin näyttää menevän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan tässä kisoja, mutta ollaan valmistauduttu koitoksiin myös kevyemmillä viikoilla, niin uskon että Rölli jaksaa :) toki voidaan jättää jotain pois matkan varrella, jos näyttää väsyneeltä tms. Kisakauden jälkeen onkin sitten taas kevyempi lepokausi syksyllä :)

      Poista
  2. En ole kisaaja, mutta katsojaksi olisi suunta suokkikuninkaallisiin tänäkin vuonna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuninkaalliset onkin kiva ja monipuolinen tapahtuma tulla katsomaan :)

      Poista