perjantai 18. huhtikuuta 2014

Kisavalmisteluja

Nyt pääsiäisviikonloppuna Riksun kanssa on ohjelmassa kahdet kisat! :) Huomenna mennään Ypäjälle hyppäämään toinen yhteinen metri ja molempien eka kansallinen esteluokka. Sunnuntaina vaihdetaan (ainakin toivottavasti) koulumoodiin, sillä ohjelmassa on seuratason koulukisat Piikkiössä.

Esteitä ei niinkään olla treenattu, vaan mennään viime sunnuntain kisojen pohjalta. Koulua sen sijaan ollaan vähän harjoiteltukin. Sunnuntain kisoissa mennään KN Special. Olen oikein skarpannut ja opiskellut kouluohjelman sekä Terhi treenaa -blogin vinkit Miten ratsastaa KN Special? Eilen ja tänään ollaa tuuppailtu koulua siihen malliin, että toivottavasti kisoissa sujuu.

Vaikeimpia kohtia radassa on ravivoltti oikealle, oikeaan laukannosto sekä siirtyminen laukasta suoraan käyntiin. Paljon olen kiinnittänyt myös huomiota Riksun suoruuteen sekä toisaalta myös taipumiseen. Aina aloittaessa se on ollut vähän huono vasemmalta, mutta työskentelyn myötä parantunut.

Äiti oli tänään hetken aikaa kuvailemassa meidän kouluharjoittelua.





Treenin jälkeen pesin Riksun. Pesu tuli tarpeeseen, sillä kohta alkaa kesäihottumaisen loimituskausi ja Riksun harja ja häntä oli kovin likaiset. Häntään laitoin kuivatuksen jälkeen kiillotusainetta, jotta se kiiltelisi kauniisti ;)

Varusteet vielä odottelevat pesua, mutta sen homman jätän huomiselle. Aamulla pitäisi olla hyvin aikaa, sillä mun luokka alkaa Ypäjällä vasta viiden aikaan päivällä. Huomenna ja sunnuntaina siis luvassa kisapostausta, joten pysykään linjoilla :D

2 kommenttia:

  1. Onnea kisoihin!!! Riksu on magee noissa kuvissa :)

    VastaaPoista