perjantai 28. maaliskuuta 2014

Pieni estetuokio

Tällä viikolla ei ole estevalmennuksia, joten päätin keskiviikkona hypellä yksikseni. Ratsuksi valikoitui Rölli, Riksukin tosin pääsi myöhemmin pomppimaan oppilas kuskinaan. Rakensin pari pystyä ja yhden okserin sekä kannoin kaksi kavalettia pomppuja varten. Tein kaksi sarjaa sekä "hämähäkkipystyn". Tarkoitus oli saada Röllin laukkaa vähän vaihtelua, joten laitoin sarjavälit hivenen normaalia lyhyemmiksi. Homma ei kyllä ihan toiminut kuten olin suunnitellut...

Rölli oli ravissa varsin kiva ja avuilla, mutta laukassa se jäi vähän roikkumaan kädelle. Kavaletti-pysty-sarja onnistui ihan kivasti kun tultiin ravissa sisään. "Hämähäkkipysty" sai Röllin mukavasti skarppaamaan ja nostamaan jalkojaan :) Kavaletti-okseri-sarja oli vaikein. Rölli ei oikein kuunnellut lähestymisissä, joten tuli askelvirheitä ja löysiä loikkia. Hyppäsin okserin ravista kerran pienemmällä tiellä (siis ilman kavalettia) ja se meni puhtaasti. Sarjassa se tippui monta kertaa.En viitsinyt jäädä sitä kuitenkaan sen enempää tahkoamaan, vaan ravailtiin rennosti loppuravit.

Ensi viikolla, tai viimeistään seuraavalla, voisi esteet roudata ulos. Ehkä siellä homma toimisi mallikkaammin kun on enemmän tilaa :)
Nyt kun kelit ovat varsin aurinkoisia, aletaan treenata tosiaan enemmän pihalla. Toivottavasti myös materiaalia tulisi sen myötä enempi. Ainakin laukkatreeniä olisi suunnitteilla, ja kunhan maastaritkin saadaan esille, niin niitä pompitaan :)

Loppuun pari kuvaa uudesta riimutyylistä... Tumpin muotikuva otettu 26.3. ja Ralli esitteli tyyliä 21.2. Musta tuntuu et jonkun pitäis vahtii näitä otuksia koko ajan :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti