keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Jalustimeton marraskuu on taas täällä!

Kaikkien suosikki, jalustimeton marraskuu on taas täällä! No stirrup november -haasteen hengessä jalustimista luovutaan jokaisella ratsastuskerralla vähintään 10 minuutiksi tai kerran viikossa koko ratsastuksen ajaksi. Viime vuonna otettiin osaa haasteeseen ja alkukankeuden jälkeen siitä oli selvästi hyötyä. Kehonhallinta ja tasapaino paranee, samaten on pakko vaikuttaa enemmän istunnalla (halusi tai ei) kun ei saa jalustimista tukea. 

Ahkerimmat irrottaa jalustimet kokonaan irti satulasta, toiset taas heittää ristiin kaulalle. Tavat vaihtelee, mutta tarkoitus on sama. 

Olen innoissani tästä haasteesta! Kuka on messissä?

6 kommenttia:

 1. Viime vuonna tää haaste meni meiltä aivan ohi, mutta nyt voisin yrittää kunnostautua ja lähteä oikeasti mukaan! Toivotaan vaan poneille rauhallista mielentilaa koko marraskuuksi... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan mukaan! Haha, tai ainaki pari ekaa viikkoa rauhallisemmin :D Marraskuun lopulla on jo niin hyvä tasapaino ettei pienet villittelyt hetkauta ;)

   Poista
 2. Pitää taas ehdottomasti osallistua! Valmentaja ei kuitenkaan unohda tätä haastetta joten parempi vain itse aloittaa :D

  VastaaPoista
 3. Viime vuonna iski laiskuus, enkä jaksanut, mutta voisihan sitä tänä vuonna varmastikin yrittää😊

  tuhattasataa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Alkuun voi tuntua vaikealta mutta jo muutaman treenin jälkeen alkaa yleensä helpottaa :)

   Poista