torstai 23. helmikuuta 2017

Kuvapostaus: talvirieha


Tänään kokeiltiin taas jotain uutta, nimittäin Riksu pääsi harjoittelemaan käsihevosena kulkemista Röllin vierellä. Käynnissä onnistui varsin mallikkaasti niin radalla kuin laitumellakin kierteleminen. Jokusen kerran herrat kulkivat niin lähekkäin, että meikäläisen jalka vähän litistyi. Onneksi molemmilla on masussa pehmikettä, niin ei tuntunut pahalta ;) Laitumella (suljettujen porttien sisäpuolella) otettiin pätkä raviakin, mutta siinä Riksu kiilailemaan eteen. Rölli taas siitä hermostui ja lähti kiihdyttämään ja sama homma toistui. Ei ihan nappiin mennyt siis se kokeilu.

Päätettiin päästää Riksu vapaaksi ja jatkaa hommia normaalisti Röllin kanssa. Vaihtoehtoina Riksun toimintaan oli, että se jää paikoilleen tonkimaan lumen alta heinää tai että se villiintyy. Jälkimmäinen osui oikeaan, vaikka toki jokunen heinänkorsi päätyi suuhunkin. 
Riksun irti päästäminen ei ehkä ollut päivän paras idea, sillä herra tosiaan innostui ja keksi (omasta mielestään kai) hauskan leikin. Leikissä otetaan sopiva vauhti päälle ja kiilataan Röllin eteen pukitellen. Välillä päästiin etenemään pidempiäkin pätkiä ilman Riksun häiriköintiä, mutta seuraavassa hetkessä musta pylly lenteli taas ilmojen halki.

Häirikkö joutui omaan tarhaansa jäähylle siksi aikaa, kunnes oltiin saatu Röllin kanssa kevyt hankijumppailu tehtyä. Riksun kanssa kävin vähän myöhemmin vielä maastakäsin kävelemässä, ja silloin oli taas rauha maassa :)


Raidallinen pallo vyöryy kohti!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti