keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Lauantaitreffit tiimin kesken

Viime lauantaipäivä vierähti Heinolassa (ja edestakaisin ajellessa). Treffattiin Playssonin porukalla Hevarin myymälässä ja mukana oli myös Chia de Gracia.

Hevarin työntekijä Sanna ja Chia de Gracian Mirva kertoivat pienet infot yrityksistä, tuotevalikoimista ja työpäivistään. Juttutuokion jälkeen saimme opastetun kierroksen Hevarin tiloissa. Hevari toimii osalle tuotteista myös tukkuna, joten tavaraa kyllä varastossa riittää.

Hevarilla on tämän myymälä/varaston lisäksi raveissa kiertäviä myymäläautoja, jotka ovatkin mulle tutumpia. Ravipuolen tarvikkeita Hevarista löytyy jos jonkinmoista, mutta paljon on tavaraa myös ratsuille ja ratsastajille. Ja sitä hevosenkenkien määrää!

Ruuan ääressä meillä oli epävirallinen tiimipalaveri, jossa kävikin hyvä puheensorina. Keskusteltiin tämän vuoden tapahtumista, suunniteltiin tulevaa ja ideoitiin kaikkea mahdollista. Seuraavan kerran tiimiläisiä treffataan taas jo tämän viikon sunnuntaina, kun yritetään saada istunnat ojennukseen Aulangolla Aira Toivolan johdolla.

Loppuun meille oli varattu myymälässä kiertelyyn ja shoppailuun. Tälläkään kertaa ei kotiin pystynyt lähtemään ilman ostoksia, nimittäin mukaan tarttui kylmäyssuojat kintereisiin. Niiden tarrat kyllä näytti ehkä hiukan lyhyiltä suokkien jalkoja ajatellen, mutta ainakin pienellä askartelulla luulisi sopivan. Kintereet on sen verran hankalan mallisia, että tavalliset kylmäyspatjat ei niihin oikeen sovi. Mutta nyt pirteän turkoosit kylmärit pääsevät siihen käyttöön!

Chia de Gracia sponsoroi kaikille kolme maistiaispussia omista tuotteistaan. En vielä ehtinyt perehtyä niihin sen tarkemmin, mutta ajattelin tehdä niistä jonkun maistelukierroksen mun hepoille. Joku videointijuttu voisi olla oivallinen keino siihen hommaan :)

Ylärivissä Sanna, Senni, Chia de Gracian Mirva, Julia, minä, Penina, Alex, Jesse ja Riina
Alarivissä Roosa, Susanna, Mira ja Hevarin Sanna

Postaus toteutettu yhteistyössä Hevarin ja Chia de Gracian kanssa.

4 kommenttia:

 1. Moikkamoi!!
  Uusi lukija tahtoo ilmottautua! :)
  Playssonin tuosta blogiexpon blogiäänestys listasta taisin tän löytää (??).
  Kenttää en ole ikinä menny, joskus jonku kepin yli menny mettässä :D mut näitä tämmösiä blogeja on mielenkiintosta lukea.
  Suokkipoika (tai vanha herra hän nyt jo on :)) ollu hoidokkina 12 vuotta.
  Sennin blogi koukutti heti, ei siis yllättävää että sun blogi teki saman!
  Kenttää ja suokkeja ja vielä mustia suokkeja, kaikki kohillaan! :D
  Kahlailin kaikki sun postaukset läpi ja tosihyvää luettavaa!
  Osanottoni Tumpista (näin vuoden myöhässä).
  Tsemppiä talven treeneihin ja ens vuoden kisoihin *peukku*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista ja tervetuloa lukijaksi :)
   Kenttäratsastus on ihan mahtavaa, kannattaa kokeilla jos vain on mahdollisuus! Eikä suokitkaan hullumpi valinta ole ;D
   Tsemppiä myös sulle hoitohepan kanssa!

   Poista
 2. http://annaw.kuvat.fi/kuvat/Anna/Hevostapahtumat/Hevostapahtumat+2015/Aira+Toivolan+istuntaklinikka+Aulangon+ratsastuskoulu+29.11.2015/ Täältä löytyy Teistä muutama kuva!

  VastaaPoista