tiistai 23. kesäkuuta 2015

Rölli jatkaa kulkuaan

Riksun saikkuillessa Röllin treenit on jatkuneet normaalisti. Eilen hypeltiin kotosalla maastareita, tällä kertaa jopa muitakin kuin harrasteen tehtäviä. Oon ottanut testiin uuden taktiikan, johon kuuluu isommat maastarit sen toivossa, että jalat nousisi sitten rataesteilläkin paremmin.

Jouduin tässä yksi päivä vaihtamaan Röllin satulan toiseen, kun Tumpin vanha Devoucoux alkoi jäädä liian kapeaksi edestä. Tilalle sopi Sirun vanha Sydneyn satula. En tiedä onko se joku koulu-yleissatula, mutta ainakin siinä on mun jaloille turhan vähän siipeä. Muutenkin karmea penkki istua, mutta Rölli tuntui liikkuvan sen kanssa paremmin.

Rölli toimi alusta asti aika kivasti :) Verkkailtiin kentällä ensin sileällä, sitten siirryttiin pienimmille maastareille. Muutamien pikkuesteiden jälkeen siirryttiin tuttarin tukeille ja siitä muillekin esteille. Rölli meni kaikki tosi hyvin! Paikat sopi hyvin ja meno oli sujuvaa.

Mökit hypättiin ensin yksittäin ja sitten sarjana. Rölli haki hyvin esteille eikä sillä ollut aikomustakaan mennä ohi. Samaten punainen sianselkä vedestä pois sekä veteen meni yllättävänkin hyvin. Hyviin suorituksiin oli hyvä lopettaa :) Rataesteitä päästäänkin treenaamaan keskiviikkona, kun on Annan estetunti.


Iskä ehti ottaa pari pätkää reenistä, muuta materiaalia ei harmiksi ole. Loppuun vielä hyvän mielen kuva kenttäkisaharkasta. Ainakin tässä etujalat nousee ;)

© Pilvi Vähämäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti