sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Koulutreenailua

Tänään oltiin kentällä treenailemassa koulutuuppailua. Tumppi oli alkuun varsin jännittynyt ja omissa maailmoissaan. Tehtiin vähän ravia ja laukkaa ilman vaatimuksia ennen varsinaista työntekoa. 

Työt aloitettiinkin väistöillä käynnisssä. Välillä Tumppi jäi hitaaksi, mutta pienellä herättelyllä teki väistöt hyvin. Alkuun Tumppi oli hieman jäykkä taipumaan, jumppailtiin taivutusta voltilla ja kahdeksikolla. Ravityöskentelyä tehtiin reippaassa vauhdissa, niin saatiin takapäähänkin elämää ja tuntuma selkeästi tasaisemmaksi. Laukka oli alun verkkakierroksilla vähän löysä, mutta nyt ravityöskentelyn jälkeen iha hyvä ja aktiivinen :) Laukassa ihan vaan ympyröitä ja voltteja vaihdellen vähän tempoa.

Otettiin pari diagonaalia keskiravia ja -laukkaa. Ravissa hetkittäin jopa tuntui, että Tumppi ojenteli etujalkojaan sen sijaan että kulkee suorin polvin kuten yleensä. Laukanlyhennyksissä vähän jännittyi ja nousi pois peräänannosta, kun en ratsastanut tarpeeksi jalalla. Loppuravit Tumppi sai jolkotella pidemmällä ohjalla. Kävelyt mentiin radalla.


Kuvaamassa oli tänään Niko seuraavanlaisen keskustelun tiimoilta ;)

- Voitko tulla kuvaamaan?
- Onko pakko?
- On.
- Okei.















2 kommenttia: