maanantai 11. toukokuuta 2015

Tulossa kenttäkisaharjoitus!

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna olisi Harjussa kenttäkisat. Ne jäävät meiltä väliin, koska ovat niin kaukana. Lisäksi autonkuljettaja ja huoltotiimi (siis iskä) on aikeissa lähteä Ruotsiin katsomaan Elitloppetin raveja. Säästän hevosta ja rahaa kun jään kotiin ;) Koska kenttäkisat kuitenkin ovat sydäntä lähellä, niin ajattelin järjestää tässä kotosalla pienet kisaharkat! Harjoitellaan rennolla mielellä ja joustavammalla aikataululla kenttäkisojen kulkua :)


Kenttäkisaharjoitus on siis nimensä mukaisesti harjoitus, ei varsinainen kilpailu. Tein kisaharkalle oman sivun tuonne yläpalkkiin. Sieltä löytyvät tarkemmat tiedot, kouluohjelmat yms. Toki kysyäkin saa jos on jotain epäselvyyksiä!

Ensimmäiset 15 ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Ilmoittautumiset sähköpostitse jenni.santanen@hotmail.com viimeistään maanantaina 25.5. Tervetuloa treenaamaan! :)


Ennen kenttäkisoja kannattaa myös lukaista aikaisemmin julkaisemani postaukset Kenttäratsastukseen mukaan -sarjasta: Aloitus, Harjoittelu ja Kisat kutsuu!

20 kommenttia:

  1. no helevata täytyyhän tuonne mukaan päästä! mietin just että harjuun en kyllä jaksaisi lähteä ajamaan yhden päivän kisoja varten mutta teille pääsisi vartissa.. hmm ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyl paha, Harjuun neljä tuntii vai meil vartti ;)

      Poista
    2. on kyllä huuuurjan vaikea valinta :p mut hey tuli vaan mieleen että eihän SRL rupee urputtamaan näistä, tai siis että onko se säännöissä ihan sallittua pitää omat kisat? :D

      Poista
    3. ah aivan, no hyvä homma! :D laitankin heti sähköpostia tulemaan-->

      Poista
  2. No voihan hö! Pitäiskö munki sit vaan perua harjun reissu ja tulla tänne hyppään! Houkutteleva idea.. ^_^

    VastaaPoista
  3. Hitsi soikoot ihan mahtava idea! :D

    VastaaPoista
  4. Ja mä jo ehdin ajatella ettei teillä yhtään mitään järjestetä! Sopiiko noita tulla ihan vaan kattomaan? (maby kuvaamaan, jos mitään muuta ei oo kalenterissa?). Kenttäkisoihin kun ei melkeen ikinä tuu päästyä kun ne on kaikki aina niin kaukana ja hankalaan aikaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa, ja jos paikalle pääsen niin toki näistä annan kuvat porukalle ilmaiseksi käyttöön :) Kiva kun ihmiset jaksaa tämmösiä järjestää!

      Poista
  5. Järkkäättekö tänävuonna ihan aluekisoja? :/ Hieno idea, me ollaan just matkan puolivälissä niin meille on saman verran matkaa harjuun kun teille :)

    VastaaPoista
  6. Ei vitsin vimpulat! Pitäiskö vaihtaa Ypiksen keskiviikkokisat näihin teidän kisoihin! Turhaa ajaa tuntia, kun vartissa on yhtä mahdollisuus treenata kisaolosuhteissa :D Toimihenkilöksi voin ainakin ilmoittautua (kisaamisen ohessa)!

    VastaaPoista
  7. Ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mutta minkä merkkinen sun turvaliivi on? Mun pitäis kenttäkisoja varten ostaa turvaliivi, enkä ikinä ole semmoista päälläni käyttänyt joten en yhtään tiedä millainen kannattaisi ostaa. Tiedän että täytyy olla korkein turvaluokitus, että se vähän rajoittaa, kun tutut esim paljon kehuneet tipperarya, mutta se ei ilmeisesti ole sallittu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ekassa palaliivibuumissa ostettu turvaliivi, siis ainakin kymmenen vuotta sitten ostettu. Se on horse housen omaa mallistoa. Palaliiviä suosittelen ehdottomasti :) muista malleista tai merkeistä ei kokemusta, mutta kannattaa just tarkistaa ce-merkinnät.

      Poista