perjantai 13. joulukuuta 2013

Seuran joulujuhlat

Tänään vietettiin meidän seuran (TS Ratu) joulujuhlia Piikkiössä. Alkuun pidettiin seuran syyskokous, jonka perään jatkettiin itse joulujuhlaan. Kokouksessa meitä oli varmaan vajaa 20, mutta joulujuhlassa paikalla oli reilu 30.

Syyskokouksessa valittiin muutama uusi jäsen seuran johtokuntaan erovuoroisten tilalle. Minut valittiin mukaan johtokuntaan, aika jännää! Johtokunnan eka kokous menee ensi vuoden puolelle, saas nähdä mitä tehtäviä omalle kohdalle osuu :)


Kokouksen ja syömisten jälkeen katseltiin Kiian tekemiä hienoja videoita seuralaisten kaudesta ja niiden saattelemana palkittiin parhaiten menestyneet. Seuran menestynein oli tietenkin Elmo EM kultamitalillaan, mutta hän ei päässyt paikalle. Suurin osa palkittavista oli kuitenkin paikalla keräilemässä palkinnoksi ruusut, taulut ja lahjakortit.

Otettiin vielä yhteiskuvat Emmin ja Annan kanssa, vaikka tuo poseeraminen ei mikään vahvuus olekaan...


Anna yrittää varpistella vähän lisää pituutta :D


Minä sain palkinnoksi taulun, jossa oikein nimilaatat ja kaikki :) Lisäksi 60 euron lahjakortti Reunokselle ja ruusu. Edustin juhlissa myös meidän tallia, koska muita meidän perheestä ei ollut paikalla. Tallimme sai kiitoksen seuran kanssa tekemästä yhteistyöstä jouluisen kranssin muodossa.

2 kommenttia:

  1. Ootpas sä pitkä :D Kivannäköiset palkinnot teille jaettiin, vähän ehkä erillaisemmat kuin normaalisti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muut vaan on niin lyhyitä :D Jep, tykkäsin itsekin kovasti :)

      Poista