maanantai 9. joulukuuta 2013

Kuvapostaus: Pitkästä aikaa kentällä

Tänään mentiin pikku pakkasessa kentällä pikkuisessa hangessa. Lunta ei tosiaan ollut kuin ihan pari senttiä, mutta kuitenkin. Juulia oli kuvailemassa kaikkien kolmen heppasen menoa. Ihan ei saatu kameraan parhaita asetuksia ja kelikin oli jotenkin töhnäinen, joten laatu on mitä on. Kuvia kuitenkin :)

Ekana vuorossa oli Tumppi, joka teki huiman 20 minuttin kävelynsä. Pääosin mentiin vain löysähköllä ohjalla ilman sen kummempia temppuja.

Seuraavaksi ulkoilemaan pääsi Rölli ja oranssit Schockemöhlet! Alkuun Röllillä oli kova kiire, eikä se meinannut rentoutua ja rauhoittua. Kyllä se onneksi vähitellen alkoi antaa periksi eikä vain kipitellyt menemään. Laukat nousi oikein kivasti tänään :) Röllipölli yritti parhaansa olla kouluhevonen, mutta väärin käärityt pintelit eivät oikein tainneet miellyttää herraa... 

Riksu oli kolmikosta vuorossa viimeisenä. Se ei liikkunut ihan normaaliin tapaan rennosti, vaan vähän varoi kovempaa pohjaa. Takapää laiskotteli minkä kerkesi, eikä sisäpohjekaan mennyt kunnolla läpi. Laukassa Riksu oli alkuun varsin etupainoinen ja rullasi kuolaimen alle. Vähän meno oli paikoitellen kiireistä ja askellus lyhyempää. Saatiin tehtyä kuitenkin loppua kohtia ihan kivoja pätkiä, joten ei jaksettu hinkata sen enempää.

2 kommenttia:

 1. Kiva kuvapläjäys! Tuleeko sulle koskaan oloa ettet jaksaisi liikuttaa kaikkia hevosia? Ja miten sun aika riittää? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee välillä kyllä sellainen olo. Jos ratsastan kaikki hepat, niin viimisen kohdalla alkaa joskus laiskottaa. Mutta yleensä ratsastan hepat eri järjestyksessä niin pääsee joku aina treeniin ja joku kevyemmin. Kaikki hepat on niin erilaisia joten ei ole yksitoikkoista :D
   Aika riittää ihan hyvin, kun opinnot on aika loppusuoralla eikä koulua ole kuin pari päivää viikossa :)

   Poista