torstai 4. heinäkuuta 2013

Kvaalit kerätty

Eilen oltiin Riksun kanssa Artukaisissa seuraestekisoissa hyppäämässä 80 ja 90 cm. Hevonen oli energisempi ja paremmin kuulolla kuin viimeksi. Juulia videoi radat ja 90 cm radalta kuvia napsi Salla, kiitokset heille :)

80 cm meni puhtaasti. Itse maltoin odottaa väleissä ja pitää hyvää rytmiä koko radan. Artukaisissa kaikki puhtaan radan ratsastaneet saavat punavalkoisen ruusukkeen, joten napattiin semmoinen kotiin vietäväksi.


90 cm rata meni muuten ihan hyvin, mutta itse sähläsin pari paikkaa. Vitoselle tuli turhan lähelle, josta puomi. Trippelille lähestyminen valui vähän ulos ja laukka hiipui. Sen Riksu kuitenkin pomppasi puhtaasti, mutta rytmi jäi liian hitaaksi, eikä reittikään seuraavalle ollut paras mahdollinen. Itse lähdin puskemaan okserille, mutta Riksu päätti ottaa varuiksi pikkuaskeleen, jolloin tuli puomi mukaan.










80 cm 0 vp + 90 cm 8 vp = KVAALIT KASASSA HARRASTELUOKKAAN! :D Wuhuu! Oman seuran kisoissa 27.7. startataan Riksun kanssa ekaa kertaa.

Tumpin kanssa ilmoittauduttu Niinisalon kenttäkisoihin vaativaan, iiks! Niksula on nyt viikonloppuna. Onneksi vaativassa on sama koulurata kuin SM-kisoissa, joten ei tarvitse taas opetella uutta :D

4 kommenttia:

  1. Minkä rotuinen Riksu on? Hyvin arvelisin suokiksi mutta en uskalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suokkipoika hyvinkin :) Riksusta pientä esittelyä löytyy http://greeneventer.blogspot.fi/2012/12/2-luukku-esittelypostaus-iitu-ja-varsat.html. Suunnitelmissa olisi tehdä uusi esittelypostaus ja Riksulle oma sivu myös tohon yläpalkkiin :)

      Poista
  2. Millaiset kvaalit täytyy olla harrasteluokkaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harrasteeseen tarvitaan kaksi seura- tai aluetason vähintään 80 cm rataa, joista virhepisteitä yhteensä 8 vp.

      Poista