keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Treeniviikko: keskiviikko

Tänään olikin melkein kuin vapaapäivä, kun ohjelmassa oli vain yhden hevosen liikutus. Riksulla ja Reippaalla oli vapaapäivä. Rölli lähti vain käyntimaastoon tallustelemaan.

Puolessa tunnissa kierreltiin hieman vajaa 3 kilometrin lenkki, joka kulki niin radalla, tiellä kuin metsässäkin. Rölli oli metsän puolella kuin kauemminkin nälässä pidetty tapaus, niin vahvasti yritti kaikki reitille osuvia oksia napostella. Ja niitä oksia kyllä riitti, sillä polut oli umpeutuneet huolella. Onneksi lenkin jälkeen koitti Röllilläkin ruoka-aika, ettei alkanut ihan maha kurnimaan.


Röllin lenkki suoritettiin jo aamupäivällä, joten lomapäivään jäi monta tuntia muihin puuhasteluihin. Parin kiireisen viime viikon aikana muu liikunta oli taas jäänyt vähälle, mutta tänään se korjattiin salitreenillä. Vuorossa oli jalkapäivä, joka tosin sujui yllättävän kivuttomasti, mitä nyt oikea polvi välillä ilmoitti olemassaolostaan kipuilemalla.

Päivän loppuun vielä rentoutumista elokuvissa. Huomenna taas paluu treeniin ja loppuviikkoonkin suunniteltu hauskaa ohjelmaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti