sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kevät on peruttu

Perjantaina otettiin Tumpin kanssa ulkotreeni. Olin ihan innoissani, kun rata oli jo lähes sula, ja auringonpaisteessa sulaisi loputkin lumet parissa päivässä. Tällä kertaa ei otettu vielä varsinaista laukkatreeniä, vaan mentiin rennosti ilman kelloa. Tumppikin oli innoissaan, mutta pysyi kuitenkin hyvin kuulolla. Pikku hiki nousi pintaan. 
Perjantaina ratsastin vielä Riiviönkin. Tällä kertaa mentiin maneesissa. Tein pötkylän kanssa paljon taivuttelua ja pysähdyksiä. Edelleenkin Riiviöllä on ravivaihde silmässä ja sen huomaa ei-niin-ratsutahtisesta askelluksesta. Laukat nousi kivasti, kokeilin myös käynnistä laukannostoa ja onnistui :) Meno ei kuulemma näyttänyt aina ihan hallitulta, mutta kyllä se siitä alkaa toimimaan.

Lauantaina treenattiinkin sitten koulua Tumpin kanssa. Otin alkuun gramaanit käyttöön, jotta kouluratsastusvaihde löytyisi eilisen ratalenkkeilyn jälkeen. Tein paljon siirtymiä, väistöjä ja muutamia takaosakäännöksiä. Tumppi toimi yllättävän pehmeästi ja otinkin gramsut pois. Jatkettiin siirtymillä ja volttailulla. Muutamia diagonaaleja keskiravissa ja -laukassa. Tumppi toimi kivasti :) Toivottavasti toimi tänäänkin, kun vuokraaja osallistui kouluvalmennukseen. Alku- ja loppukävelyt mentiin radalla, joka oli taas eilistä sulaneempi. 

Tumppi koulutreenin jälkeen. Oli ainakin henkisesti kovin raskasta ;)

Tänään heräilin siinä kymmenen maissa ja ensimmäiseksi lukaisin facebookin. En ollut edes ehtinyt sängystä ylös, kun jo masennus iski: TAAS LUNTA. Eiiiiiiii !! Piti tulla kesä ja lämmin ja kaikki kisat ja muuta kivaa. Mutta ei, kun lisää lunta... Saadaan odotella sitä sulaa rataa, laukkatreeniä ja maastoesteitä vielä kauan. Mahtaako lumi sulaa edes juhannukseksi?

Lokakuista laukkatreeniä muistellen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti