torstai 10. heinäkuuta 2014

Uudet kuolaimet estetunnilla

Rölli pääsi tänään pomppimaan Annan estetunnille. Ekaa kertaa päästiin myös testaamaan babypelhamia esteillä. Kuolain toimi ihan hyvin, säätöä vaatii vain kuskin istunta ja apujenkäyttö...

Eilen keskiviikkona menin muutamia kertoja ravipuomeja ja laukassa innaripuomeja. Rölli ei ihan malttanut kuunnella niillä, mutta toistoilla ja maltilla saatiin ihan kivat ylitykset pari kertaa. Tänään jatkettiin siitä mihin eilen jäätiin, sillä ravipuomeja oli luvassa alkutunnista. Tällä kertaa Rölli suoritti rauhallisesti ja mallikkaasti :) Kahden puomisarjan väliinkin onnistuttiin tekemään vaadittu käyntisiirtymä.


Rölli ja samalla tunnilla ollut toinen 4v suokki saivat armoa kinkkisen näköisestä kavalettitehtävästä. Meidän pomput aloitettiin pitkällä ristikko-pysty -linjalla. Sama tultiin toiseen kertaa ja nyt jatkettiin perään myös okseri ja 4 laukan linja ristikko-pysty.

Hypeltiin erilaisia linjoja ja lopuksi pikkuinen rata. Korkeus oli varmaan 50-70 cm. Eniten ongelmia oli kääntämisessä ja oman maltin säilyttämisessä. En saa lähteä puskemaan tai liikkeen edelle. Vikalla radalla tässäkin oli jo parannusta ja päästiin nollarata :)

Juulia oli kentällä puomipirkkona ja samalla kuvaili pari videonpätkää meidän menosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti