perjantai 28. helmikuuta 2014

Röllipölli

Rölli käyttäytyi tänään mallikkaasti estehyppelyissä, jalat vaan ei ihan aina nousseet huimien esteiden yli. Hypättiin eilisen estetunnin esteitä alkuun yksittäin tai pari putkeen, lopussa rataa.

Videot puhukoot puolestaan tässä tapauksessa. Hiukan hankaluuksia vielä löytää sopiva vauhti, jossa pystyisi kuitenkin tekemään muutoksia jos tarpeen. Estekorkeus ei päätä huimannut, jotain 30-60 cm. Lopussa oranssi pysty oli noin 80 cm. ja siitä päästiin jopa puhtaasti yli. Kerran :D Meijän koira oli vapaana maneesissa. Muuten se pysyi kiltisti reunalla, mutta viimeisellä okserilla se lähti täysillä juoksentelemaan. Hyvä että vähän osasi väistää ettei tullut kolaria.





Tällä viikolla maanantaina Rölli oli taas Maijan ratsastuksessa. Tiistai oli vapaapäivä ja keskiviikkona oltiin vähän ulkoilemassa lähimaastossa ja radalla. Rölli toimi kivasti, kun molemmat päästiin vähän rentoutumaan. Hypeltiin bankettia alas sekä kuivahautaa muutama kerta. Torstaina juoksutin kevyesti maneesissa.


Viime viikolla ohjasajettiin Rölliä maneesissa Juulian kanssa. Juulia talutti ja mä kävelin perässä. Kuntoonlaitossa Rölli jännitti valjaita. Juoksutin ylimääräiset energiat liinan päässä ennen "ajoa". Mentiin ihan vaan käyntiä uraa pitkin. Muutama pysähdys ja suunnanvaihto tehtiin, ne onnistuivat ihan hyvin. Josko tässä kohta uskaltauduttaisiin ulos kokeilemaan ohjasajoa?

Ensi viikon sunnuntaina olisi taas kotimaneesissa seuran estekisat. Olen jo ilmoittautunut Röllillä ristikkoluokkaan, mutta mietiskelen uskaltaisiko sitä kokeilla 60 cm. Puomeja luultavasti satelee oli sitten miniluokka tai vähemmän mini.

4 kommenttia:

  1. Olis kiva jos vaikka tekisit postausta sun/hevosten tulevan kauden tavotteista :)

    VastaaPoista
  2. sulla on tosi kiva blogi! Ja ois kiva jos tekisit jotain kenttäaiheisia postauksia :) ne on niin mielenkiintoisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tarkoitus olisi kenttäaiheisia kyllä kirjoitella enemmänkin.

      Poista