maanantai 3. kesäkuuta 2013

Voi pojat!

Neljän pojan treeni tänään helteisenä kesäpäivänä, oli aika hikistä puuhaa. Äitillä oli vapaapäivä ja hän kuvaili kolmen ensimmäisen ratsastusta hetken aikaa :)

Liikutin heppaset ikäjärjestyksessä, vanhimmasta nuorimpaan. Aloitin siis Tumpista (11v), joka onkin näihin muihin verrattuna melkein papparainen. Tehtiin perusjuttuja, paljon siirtymisiä ja taivuttelua. Aamupäivällä ei ollut vielä ihan niin kuuma, joten intouduin menemään ilman jalustimia!







Tumpin jälkeen oli vuorossa Ritari 5v. Riksu oli rennon letkeä treenikaveri, jonka kanssa tehtiin väistöjä, muutama laukanvaihto ja paljon perusjuttuja. Käytiin hyppäämässä myös kuivahaudat helposti yli. Tumpin jälkeen Riksu tuntui varsin ponimaiselta.





Riiviö 4v oli vuorossa seuraavana. Laitoin sen kanssa alkuun gramaanit, koska siten saan sen tukeutumaan kuolaimeen vaikka virtaa olisikin (niin kuin yleensä aina). Ollaan Riiviön kanssa harjoiteltu ahkerasti peruuttamista, joka alkuun oli hyvin vaikeaa hänelle. Maastakäsin tehty treeni, harjoittelu avustajan kanssa ja Riiviön huima aivotyö ovat tuottaneet tulosta ja tänään Riiviö peruutti helposti kevyellä kädellä. Pari ekaa kertaa meni vinoon, mutta toistoilla onnistui suorat pakitukset myös keskellä kenttää. Jee :) Ilman gramaaneja tein työskentelyä vielä ympyrällä ja Riiviö meni ihan hienosti. Askeleen pidennykset on sen bravuuri!






Viimeisenä vuorossa oli lauantaina kotiin palannut 3-vuotias oripoika Rölli. Se tuntui varsin energiseltä, joten juoksutin sitä liinassa. Tallille tuli treenaamaan myös toinen ori, josta Rölli kuumui entistä enemmän. Jätin tällä kertaa ratsastuksen väliin. Röllillä on lennokkaat liikkeet, ainakin jos niitä tarvitsee esitellä machomiehen elkein muille ;) Röllin liikuttamisesta ei ole materiaalia, sillä kuvaajatiimi oli liian jännittynyt niin vaativiin tehtäviin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti