torstai 6. kesäkuuta 2013

In the sky!

Terkkuja Helsingistä! Täällä tosiaan työharjoittelun tehtävissä promoamassa ja jakamassa flaijereita. Onneks on ollut hyvät kelit :) Tämä blogi on heppablogi ja sellaisena pysyykin, mutta pakko vähän hehkuttaa.. ;)

Helsinki kutsui siis, koska täällä on Dinner in the sky tiistaista sunnuntaihin. Eli 22 hengen ruokapöytä tuoleineen nostetaan nosturilla noin 40 metrin korkeuteen Rautatientorilla. Nostosta riippuen siellä syödään ja juodaan suomalaisten huippukokkien annoksia, ja nostot kestää 20-60 minuuttia.


Elämyslahjat tarjosi mulle mahdollisuuden päästä noistoihin kyytiin ja kyllähän tähän tilaisuuteen piti tarttua. Eilen noustiin taivaalle lounaan merkeissä ja tänään maisteltiin samppanjaa :)

Eilen pelotti koko 40 minuutin ajan kun taivaalla keikuttiin, mutta tänään pystyi kyydissä jo vähän rentoutumaan. Ehkä se sampanjakin auttoi vähän ;) Oli kyllä mahtava kokemus, eikä olisi muuten todellakaan  tullut mentyä moiseen!


Kauhusta jäykkänä..




En todellakaan uskaltanut katsoa alas, Elämyslahjojen tuotepäällikkö otti tämän kuvan




Jotta tekin pääsette nauttimaan elämyksistä Elämyslahjat tarjoaa 10 euron alennuksen teille lukijoille. Alennuksen saatte koodilla taivas, kun teette ostoksia ennen 31.7.2013. Jos ette enää Dinner in the sky -nostoihin ehdi, niin Elämyslahjoilta löytyy yli 600 muuta elämystä ympäri Suomea.

2 kommenttia: