maanantai 10. joulukuuta 2018

Kolmen koplan rakennekuvat

Itsenäisyyspäivänä oli ihmeen hyvä keli, joten päätettiin ottaa pitkästä aikaa rakennekuvat suokkipojista. Vähän haasteita aiheutti nopeasti laskeva aurinko, joka muodosti pitkiä varjoja. Mun vakiokuvauspaikka ei toiminut yhtään, sillä aurinko paistoi ihan sivusta. Täytyi keksiä uusi paikka, joka ei ollutkaan ihan helppoa. Taustat ei aivan toimineet toivotulla tavalla, mutta näihin oli tyydyttävä.

Kyllä huomasi, että viime poseerauskeikasta oli aikaa, sillä kaikilla hepoilla oli maltti kadoksissa. Oli erittäin vaikeaa saada hevoset pysähtymään järkevään asentoon, ja vielä niin ettei ne näyttäisi ihan kuolevilta laamoilta. Rölli on turhauttavin, kun se aina onnistuu saamaan kuviin silmät kiinni, jos ei itse kokoajan narun päässä hyppele tai heilu...


Röllin kuvaa kyllä katselee mielellään :) Vaikka hevonen ei olekaan täysin suorassa kameraa kohti, on asento sentään ihan onnistunut. Rölli on pysynyt varsin sporttisessa kunnossa, vaikka kisakauden jälkeen kunto ajettiin alas ja ollaan tehty kevyempää treeniä. Energiaa ja motivaatiota työhön riittää, mikä on aina hyvä. Talvi treenataan voimaa ja tekniikkaa ahkerasti!

Nuoruusvuosistaan Rölli on saanut kivasti lihasta oikeisiin paikkoihin ja muutenkin rakenne näyttää nyt kivan sopusuhtaiselta. Rumasta ankanpoikasesta onkin ehkä kuoriutumassa joutsen ;)


Riksu on viettänyt ihan omaa massakauttaan kesästä lähtien. Kropan malli on suht tasainen pötkylä, mutta liikakiloja on toki kertynyt. Olisi toki tilanne voinut olla pahempikin! Riksu on onneksi aina ollut ns. ratsun mallinen, joten saikkuilu ja kevyempi kausi ei vedä kroppaa ihan mahdottomaksi. 

Yllättävän vähän Riksun kunto on laskenut. Tokikaan lihaskunto ei ole samalla mallilla kuin huippuaikoina, mutta kestävyyskunto on varsin hyvä. Riksu tulee aina iloisesti tarhassa vastaan ja lähtee mielellään töihin.


Sitten onkin vuorossa Reipas. Sanotaanko näin, että hyvä rehunkäyttäjä on ollut ruoka-aikaan kotona. Etupää on vahvassa kunnossa, samoin mahan seutu. Takapää on pieni ja heikko, vaikka siihenkin ollaan jo vähän saatu potkua verrattuna alkuvuoteen.

Reippaalla alkaa dieetti, perinteisesti vuoden vaihteessa! ;) Karvatkin ajeltiin että jaksetaan reippailla, mutta mustiin poikiin verratuna kunto on vielä heikolla mallilla. Yritys on Reippaalla aina kova, vaikka taidoissa ja toteutuksessa olisikin puutteita.

Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja ottaa rakennekuvia hepoista useammin! Yksin se ei tosin onnistu, joten ollaan kuvaajien aikataulujen armoilla. Sekä tietysti säiden armoilla, sillä loskakelit ja vesisateet eivät ole kenenkään mieleen. Ehkä pitäisi kaivella niitä vanhojakin kuvia ja tehdä joku kehityskooste hepoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti