perjantai 2. syyskuuta 2016

Valmiina taistoon!

Röllin urakointi 6-vuotiaiden suomenhevosten Kasvattajakilpailussa alkaa tänään Ypäjällä kello neljältä. Ohjelmassa näin ekana päivänä on estepuolen 1. osakilpailu, joka kisaillaan 90 cm korkeudella Derbykentällä. Huomenna lauantaina on tuplapäivä, sillä vuorossa on kouluratsastuksen ensimmäinen osakilpailu ja esteiden toinen osakilpailu.


Rölli osallistuu suunnitelman mukaan molempiin lajeihin, mutta kuskina kouluradoilla en olekaan minä itse vaan Hanne-Mari Kiuttu. Hansu on toistaiseksi hallitseva suomenhevosten koulumestari sekä hallimestari, joten taitoa löytyy vähän enemmän kuin meikäläiseltä. Lauantain kouluohjelma onkin vaihtunut, koska entinen vuoden 1993 poniohjelma poistui valikoimista. Ensimmäisessä osakilpailussa ratsastetaan siis FEI:n CCI/CIC* B-kenttäkilpailuohjelma 2009 ja toisessa osakilpailussa tuttu Kenttäkilpailuohjelma nro 6.

Valmistautuminen tällä viikolla on mennyt vuorotellen kevyeiden päivien ja Hansun treenien kanssa. Viime viikolla hypättiin Röllin kanssa ohjatusti Annan treenissä keskiviikkona ja sunnuntaina vielä muutamat hypyt itsekseen kentällä. Muuten ollaan vähän vain hölkkäilty ja käytiimpä keskiviikkona Riksun ja vuokraajansa Maijun kanssa maastoilemassa.


2 kommenttia:

  1. Tsemppiä urakointiin!
    Ootteko Röllin kanssa tulossa 17.-18.9 NR:n kenttiksiin? Jos kuvaaja uupuu, niin olen kyllä näillä näkymin pääsemässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ei tulla tällä kertaa Niinisaloon. Ensi vuonna sitten taas!

      Poista