sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannuspomppuja

Perjantaina eli juhannusaattona hypeltiin Riksun kanssa itsenäisesti. Kentällä oli valmiina esteitä muiden hyppelyiden jäljilä, niin hypeltiin niitä. Oli kolmoissarjaa, jonka perään kaarella vasemmalle okseri tai oikealle pysty. Lisäksi kolme kavalettia linjalla sekä yksinäinen vesimattopysty.


Aloitin pomput jumppailemalla vielä Riksua. Tultiin kolmen kavaletin linjaa siten, että vuorotellen kavaletilla voltti oikeaan tai vasempaan. Vasemmalle Riksu meinasi kaatua sisäapuja vastaan, joten sai olla tarkkana. Oikealle toimi paremmin. Laukat vaihtui yllättävänkin hyvin kavaleteilla, vain ajatus uuteen suuntaan ja katse mukana :)

Kavalettien jälkeen hyppäsin muutaman kerran vesimattopystyä sekä ruotsalaista okseria.



Yksittäisten pomppujen jälkeen ruvettiin tulemaan kolmoissarjaa ensin pari kertaa suoralla, sitten perään pystyä tai okseria. Lopussa tultiin huimaa neljän esteen rataa: sarja, pysty, okseri ja vesimatto. Pystyltä okserilla Riksu punki taas sisään enkä saanut kunnolla sisäjalkaa läpi. Tämä taas heijasteli kaarteseen kulmasta okserille, jossa olisi pitänyt aktivoida laukkaa. Nyt Riksu jäi vähän mutkalle, itse jäin vain matkustelemaan ja tultiin lähes aina liian lähelle estettä. Puhtaasti Riksu hyppäsi kyllä aina yli, vaikka kuski killui kyysissä miten sattui.

Samaten vaikea kaarre oli okserilta vesimattopystylle. En saanut kunnon kaarretta sujuvassa laukassa tehtyä kertaakaan! Jos laukka oli hyvä, oli kaarre huono tai toisin päin. Riksu taas vähän kiukutteli okserin huonoa ponnistuspaikkaa pukittelemalla esteen jälkeen, mikä ei nyt siihen sujuvuuteen auttanut... Lopussa päästiin koko rata ihan kivasti ja lopetettiin sitten siihen :)







Vain snorkkeli puuttuu...


6 kommenttia:

  1. Oi että olette hyvä ratsukko vaikka videota en saanutkaan puhelimella katsottua! :)

    VastaaPoista
  2. Kivan näkönen heppa joka kuvissa =) Onko sun oma? Blogi vaikuttaa tosi kivalta! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oma on joo, myöskin perheen oma kasvatti :)

      Poista
  3. Hyvin meette ja kivan näköne heppa :D

    VastaaPoista